If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deschidem o lista pentru doritorii de stikere:
1. gheorgngv - 1 stiker parbriz
2. valeriuciprian - 1 stiker parbriz
3. fredy02 - 2 stikere de parbriz
4. skypee - 1 stiker cu masinuta pentru luneta
5. gl_mmm - 1 stiker parbriz + 1 stiker cu masinuta pentru luneta
6.
7.
8.
9.
10.
Pentru fredy02: stickerele tale pentru sigla le primesti de la mine, duminica la intalnire. No charge!
Cica haideti sa deschidem o lista pentru doritorii de stikere:
3. fredy02 - 2 stikere de parbriz si 2 sigle
4. skypee - 1 stiker cu masinuta pentru luneta
5.
6.
Cica haideti sa deschidem o lista pentru doritorii de stikere:
3. fredy02 - 2 stikere de parbriz si 2 sigle
4.
5.
6.
Bine ai venit fredy02 si te asteptam la intalnirile noastre din fiecare duminica de la popescu, ora 11.
Cine mai doreste stiker este rugat sa se treaca pe lista
Stikerul pentru parbriz costa vreo 3-4 roni cu folie de transfer...pentru cele de la sigle undeva la 2-3 roni bucata...pana se pleaca la Brasov as vrea sa-mi schimb stikerul de pe geamul fata.
Azi la inspectia de dimineata am observat ca gheata de asta iarna si-a pus amprenta pe stikerul de pe parbriz...imi trebuie altul...si o sa imi fac altul...daca mai sunt doritori sa imi spuna.De asemenea zilele viitoare o sa ma interesez si de preturile pentru siglele din fata si din spate pentru PH1/PH2.Si de alte obiecte utile loganistilor...ve-ti afla la momentul potrivit.
Daaaaaa, bannerul nostru celebru ... intalnire locala/regionala ... nu conteaza ... LC Galati sa scrie pe pereti ... fleosc
Tare a mai fost faza cu bannerul ... si la CL si la AG
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: