Sigla Logan Club Galati

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fredy02
    replied
    pai cine vrea deci sa facem o lista pentru ecusoane

1.fredy02
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

Leave a comment:

• gl_ama
    replied
    nu stiu daca va vrea toata lumea, eu zic sa facem o lista...nu?

Leave a comment:

• octav23
    replied
    cati membri sunt in grupul nostru? ca sa stiu cate ecusoane o sa trebuiasca facute si in functie de asta o sa aleg pe ce fac ecusoanele ca tot pe acolo o sa coste, hartia foto o am cartonul il am, deci probleme nu sunt

Leave a comment:

• octav23
    replied
    pentru ecusoanele celor care nu detin logan, ce ziceti de urmatoarea masina?sunteti de acord sa o folosim pe aceasta?
    Attached Files

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Originally posted by valeriuciprian View Post
    Pe ce-i mai ieftin...pentru ca si asa va intra intr-un buzunar dinala de plastic cu snur.
    pai o coala cartonata a4 pe care dupa calculele mele ar intra 6 ecusoane e 80 bani, asa stiu ca era ultima data, iar pe hartie foto, am de 10x15 cm pe care incap 2 ecusoane, chestia e ca pe carton iese ecusonul mat iar pe foto lucios. acum ramane la alegere.

Originally posted by me_SMN View Post
    pe coli pentru carti de vizita n-ar iesi bunicele?? Pe o coala a4 sa iasa 6 bucati (posibil).
    o sa iasa mate, dar ies bine, calitate full si gata nu e problema. am si hartie cartonata si hartie foto. voi alegeti. am si cu ce sa le tai frumos sa fie perfecte
    Last edited by octav23; 15 March 2011, 17:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    pe coli pentru carti de vizita n-ar iesi bunicele?? Pe o coala a4 sa iasa 6 bucati (posibil).

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Pe ce-i mai ieftin...pentru ca si asa va intra intr-un buzunar dinala de plastic cu snur.

Leave a comment:

• octav23
    replied
    sper la adunarea de duminica sa vina cat mai multa lume si voi face poza la fiecare masina si la fiecare posesor, cat despre cei care nu au logan, ori folosim unu "din fabrica" dar cu numarul masinii pe care o posedam. si inca o problema, ecusoanele le facem pe hartie mai groasa sau pe hartie foto? ce ziceti?

Leave a comment:

• gl_ama
    replied
    cei care vor cu poza lor personala cred ca nu e nici o problema adica nu e dificil de realizat, doar sa aiba octav toate pozele sa le faca pe toate odata

iar cei care nu au logan...nusj, mai discutam

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    de discutat

Originally posted by valeriuciprian View Post
    Felicitari Octav pentru munca...le ai

...daca se doreste ca fiecare masina sa apara pe legitimatie [...] Pentru cei care nu au Logan se va discuta la intalnire daca sa apara cu masina lor personala sau cu un logan oarecare.

Mai putem face legitimatii...cu nume/prenume/poza masina/poza user...din trecut am o asemenea legitimatie dar pana acum nu am folosit-o la nimic.
    Eventual putem face o cola A4 care sa o afisam in geam cand masinile vor sta aliniate la intalnirile cu colegii din tara...dar si aici trebuie discutat...veniti cu idei
    Da, cred ca ar fi bine sa se discute subiectul.
    Eu personal as mentiona ca sunt dublu spion ...pardon , ăăăă ...membru (CS + LC) si as dori sa-mi apara propria masina pe legitimatie.
    Last edited by sand'dana; 15 March 2011, 14:25.

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Eu zic legitimatiile sa fie folosite la spalatorie. Sa se stie ce si cum. Intradevar nu e prea buna masina de la foto3,voi cauta una mai buna. Voi merge dum la intalnire si voi vb de legitimati4.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Felicitari Octav pentru munca...le ai

Pozele de sus sunt ecusoane...adica le atarnam la gat cand mergem la intalnirile din tara.Ele contin strictul necesar...user forum,nume si numarul masinii (daca se doreste ca fiecare masina sa apara in poze e de munca...trebuie poze de calitate).Pentru cei care nu au Logan se va discuta la intalnire daca sa apara cu masina lor personala sau cu un logan oarecare (foto3).Octav masina din foto3 e slaba calitativ...eu am facut-o cu o bobarca de aparat.Cautam alta pentru ca la imprimare nu o sa iasa ok.

Mai putem face legitimatii...cu nume/prenume/poza masina/poza user...din trecut am o asemenea legitimatie dar pana acum nu am folosit-o la nimic.
    Eventual putem face o cola A4 care sa o afisam in geam cand masinile vor sta aliniate la intalnirile cu colegii din tara...dar si aici trebuie discutat...veniti cu idei

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Pozele vor fi doar cu masinile, fara poza cu detinatorul masinii, acelea vor fi legitimatii, lucru care se va mai discuta.

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Frumoase. Bravo. Pozele sa fie si cu cei ce le detin certif???

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Am lucrat la ecusoanele pentru Logan Club Galati, forma finala este gata, totul a fost facut sub indrumarea lui Valeriu. Am facut si una cu caracter general pentru cei care nu poseda Logan, dar sunt in club. Mai jos aveti 3 exemple, unul pentru Valeriu, unul pentru fredy02 si unul pentru mine(adica pentru cei care nu sunt posesori de Logan). Mai multe detalii, mai multe ecusoane, mai multe poze la intalnirea de duminica daca e vremea buna.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google