Sigla Logan Club Galati

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• me_SMN
    replied
    Ce tare, Alice si Martin au si ei ecusoane.

Leave a comment:

• octav23
    replied
    am terminat de facut ecusoanele, le-am printat taiat, urmeaza sa le pun in buzunarele si cam gata cu cele ce au fost facute pana acum
    Attached Files

Leave a comment:

• fredy02
    replied
    se mai intampla sa intelegi gresit

Leave a comment:

• gl_ama
    replied
    eiiii na, daca vii mariuse e bine ) ,inseamna ca am inteles eu putin gresit

Leave a comment:

• fredy02
    replied
    probleme marsica ? ce tot vorbeste ama cred k ii este somn ) de ce sa nu vii duminica ?

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Originally posted by gl_ama View Post
    duminica primim ecusoanele;)) le aduc eu sau fredy sar parea,octav33 nu poate ajunge
    de ce mah? de ce sa nu pot ajunge? tot ce e posibil sa ajung, dar nu ma trec pe lista, sunt sanse mai mari sa vin decat sa nu

Leave a comment:

• gl_ama
    replied
    duminica primim ecusoanele;)) le aduc eu sau fredy sar parea,octav33 nu poate ajunge

Leave a comment:

• octav23
    replied
    asa am gasit si eu buzunarel, dar la 50 bani, numai ca fara lantul acela de inox, eu zic sa iau la 50 de bani sa dea lumea pe ecuson cu totu 1 leu si care vrea sa isi puna lant sau snur cum are valeriu din ala lat cum era la husele pentru telefon de pus in gat. vreau un raspuns in seara asta sa iau maine buzunarelele

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Poza promisa cu buzunarelul.
    Attached Files

Leave a comment:

• octav23
    replied
    vedem duminica buzunarul, nu e nicio graba;)

Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.

Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.

imi cer scuze pentru postul de mai devreme, eram pe telefon si a postat de doua ori. astept o parere ca sa stiu ce fac mai departe.
    Last edited by octav23; 17 March 2011, 14:58. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Buzunarul l-a cumparat tatal meu de la liceul auto, iar eu sunt pe la general si daca am norocul de aici plec direct spre JTLS.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Diseara la JTLS?

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Originally posted by me_SMN View Post
    Gata, buzunarul e cumparat. Deseara o sa postez o poza cu el...il facem vedeta
    bine vedem deseara ce e de capul lui, speram sa fie suficient de mare vedem duminica.

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Gata, buzunarul e cumparat. Deseara o sa postez o poza cu el...il facem vedeta

Leave a comment:

• octav23
    replied
    Originally posted by me_SMN View Post
    Cel mai bine...o sa cumpar unul, daca va este placut ochilor o sa facem o lista cu doritorii de ”buzunarele” pt legitimatii. Ce spuneti?
    ai grija sa poata intra in el un ecuson de 7x10 cm, ca daca e mai mic, nu are rost;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google