Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am terminat de facut ecusoanele, le-am printat taiat, urmeaza sa le pun in buzunarele si cam gata
cu cele ce au fost facute pana acum
Attached Files
Leave a comment:
-
eiiii na, daca vii mariuse e bine
) ,inseamna ca am inteles eu putin gresit
Leave a comment:
-
probleme marsica ? ce tot vorbeste ama cred k ii este somn
) de ce sa nu vii duminica ?
Leave a comment:
-
duminica primim ecusoanele;)) le aduc eu sau fredy sar parea,octav33 nu poate ajunge
Leave a comment:
-
asa am gasit si eu buzunarel, dar la 50 bani, numai ca fara lantul acela de inox, eu zic sa iau la 50 de bani sa dea lumea pe ecuson cu totu 1 leu si care vrea sa isi puna lant sau snur cum are valeriu din ala lat cum era la husele pentru telefon de pus in gat. vreau un raspuns in seara asta sa iau maine buzunarelele
Leave a comment:
-
-
vedem duminica buzunarul, nu e nicio graba;)
Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.
Am gasit buzunarel exact pe dimensiuni cu 50bani,numai ca e cu clips nu cu snur de inox,eu zic k asa e mai ok,snur poate fiekre sa puna,asa cum ai tu valeriu.
imi cer scuze pentru postul de mai devreme, eram pe telefon si a postat de doua ori. astept o parere ca sa stiu ce fac mai departe.
Leave a comment:
-
Buzunarul l-a cumparat tatal meu de la liceul auto, iar eu sunt pe la general si daca am norocul de aici plec direct spre JTLS.
Leave a comment:
-
Gata, buzunarul e cumparat. Deseara o sa postez o poza cu el...il facem vedeta
Leave a comment:

Leave a comment: