Sigla Logan Club Galati
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma, nu frecati motanu' ca n-am ce face cu 10 buc. Daca nu le cumparati, vi le lipesc pe fata
-
Paul...stikerul va fi montat exact in dreptul soferului iar vizibilitatea o vei avea exact prin O-ul si G-ul de la scris
...si Mircea accepta si plata in rate,leasing etc
...
Nu ma...e la fel ca cel pe care il am eu acum.
...vedem duminica.
Last edited by gl_mmm; 23 April 2010, 15:51.
Leave a comment:
-
Cred ca ati remarcat la Tulcea ca foarte multi colegi loganisti aveau exact acest tip de sticker. Cu "CLUB" pus intr-o parte. As vrea si mi-ar place sa fim cat mai multi membri cu ACEST sticker pe masini. De-alea simple, albe, avem de vreo 10 feluri.
Leave a comment:
-
si pretul dar si stickeru ala
mi se pare mare in fata sper ca imi puneti si pe spate
Leave a comment:
-
Cum bre o bere doua?...pai la vrec iei vreo 4Originally posted by gl_mmm View PostDoritorii sunt rugati sa-si rupa de la gura o bere-doua si sa pastreze cashu' pt duminica la intalnire.
...
Paul ce e mare?Pretul sau stikerul?
Banii dati pentru operatiunea Tulcea vor fi justificati duminica la intalnire.
Nu vreau sa iasa nimeni pe minus sau pe plus...toata lumea pe ZERO.
Bogdan deacuma nu te mai luam cu noi ca pui prea multe intrebari
Leave a comment:
-
gata...duminik sa vad carei treaba
) vin cu elicopterul..cum scot masina din service hop stickere logan club
))
Leave a comment:
-
sticker oficial LC
Astazi am dat comanda la Cluj, la keanurev, pentru 10 seturi stickere LoganClub Galati. Este vorba de ultimul model inbunatatit, cel oficial. Cum are tot membru' LC care se respecta adica!
Costul unuia este simbolic si nu pot sa-l postez. Este un pret special pentru LC Galati, negociat de Valeriu.
Doritorii sunt rugati sa-si rupa de la gura o bere-doua si sa pastreze cashu' pt duminica la intalnire.
Repet: este vorba de singurul sticker recunoscut oficial de catre toti membrii LC. Ca asa au mai facut stickere si unii si altii ... chiar si eu am facut intr-o vreme.
...
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: