bai eu as bea si un vitel la protap... daca tot vorbiti atata de bautura mi s-a facut foame
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Collapse
X
-
-
Up-date la lista de cazare, sambata 13 iunie..
LoganClub Piatra Neamt
1.cristi3775 NT 06 LXE (2 camere )
2.razvanB NT 06 UFB ( 1 camera)
3.mike26ro NT 05 URS ( 1 camera )
4. dragosvintila ( 1 camera )
LoganClub Bacau
1. nsa BC 14 CSC (1 camera)
2. BC08VDS ( 1 camera )
LoganClub Focsani
1. Cory - VN 04 NYV (1 camera)
LoganClub Constanta
1. Sonykel ( 1 camera )
In total 9 camere.
Am rugamintea catre cei nu si-au trecut, in lista, numerele de inmatriculare, sa faca acest lucru.Last edited by lupulucian; 20 May 2009, 11:06.
Comment
-
Cristi ...era sa intru in tine acum ...tare de tot
dar am vazut postul de pe urari si m-am mai linistit
..ca fapt divers...eu de pe 9 pana pe 13 voi fi in Norvegia si din ce am inteles berea e cam scumputa acolo...undeva la 3-4-5 euro...asa ca ...la Garboavele voi avea debitul marit ...asa ca la benzinare
Dragi Constanteni...doar 2?Poate mai convingeti si pe altii sa participe la aceasta actiune
sigpic
Comment
-
Bun asa...pai asta inseamna ca nu ajunge un bax cu bere ..la 2.5l?...nu?!..
Acuma cat sunt pieton, sa stii ca m-am "antrenat" eu asa putin sa fiu la inaltime...da oricum, voi avea sofer atunci..
)....asa ca...la mai mult si la mai mare.....
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Daca e vorba de un concurs de baut bere cred ca eu am un atu in fata lui cristi,priviti-mi "depozitul" de bere!Attached Files
Comment
-

Vezi ca si depozitul meu a inceput sa ia proportii...dar ia stai ...tu nu cumva ai plecat mai repede de la Barlog?...eu cred ca da...asa ca ai de recuperat
...
Ia stati sa vedeti cand o intra Lucian si o vedea ce punem noi la cale aici
Vad ca Nsa tace si face?ce face oare?antrenament la baut bere?
Last edited by valeriuciprian; 20 May 2009, 20:57.sigpic
Comment
-
Tovarasu', tu numesti ala depozit? Stai sa aparem noi, eu cu Pufosu' sa vezi aici investitieOriginally posted by BC08VDS View PostDaca e vorba de un concurs de baut bere cred ca eu am un atu in fata lui cristi,priviti-mi "depozitul" de bere!
sigpic
Comment

Comment