Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati

    Deschid acest topic, asa cum spune si titlul, pentru a anima putin activitatea din cadrul LC Galati.
    Asteptam aici ideile si propunerile voastre, pentru a putea dezvolta LC Galati.

  • #2
    LC Galati prezent la toate intalnirile nationale!

    Vin eu cu o propunere!
    Prin efortul financiar al tuturor membrilor cotizanti, sa trimitem cate un reprezentant al LoganClub Galati la fiecare intalnire nationala.
    Metoda:
    1. se face lista cu cei care ar vrea si pot sa mearga la intalnirea nationala (la Cluj in septembrie, spre exemplu)
    2. se trage la sorti castigatorul
    3. se estimeaza costul total al deplasarii:
    • carburant - ics lei
    • cazare - 80 lei
    • masa - 50 lei
    Total: 350lei (exemplu)
    4. se stabileste odata pentru totdeauna procentul de compensare al cheltuielii: sa zicem 50%
    5. se strang banii de la membrii cotizanti si se achita castigatorului suma stabilita - 175lei, in acest exemplu
    La un calcul simplu ar veni cam 10-15 lei "de caciula". Eu zic ca nu e mult.
    Ca este greu de realizat stiu si eu ... asa ca ii rog pe cei care se gandesc la cum NU se poate realiza propunerea mea, sa-si schimbe optica si ... sa ma sustina ... sau sa propuna altceva. Postarile impotriva propunerii mele sunt inutile.

    In alta ordine de idei: la intalnirile noastre locale ar trebui sa discutam si despre relatia LCGalati - restul tarii!

    Comment


    • #3
      Doua puncte foarte la obiect, atinse de catre Mircea. Unul, acela cu tombola care sa desemneze castigatorul este o ideea super. Asa cel putin n-o sa mai parem ,, oaia neagra din estul tarii ". Asa o percep cel putin eu.

      Si al doilea, in ceea ce priveste statusul clubului nostru fata de restul tarii, sunt mai multe aspecte de revizuit. In primul rand, nu prea este vina nostra ca ne-am nascut in orientul apropiat si ca celelalte regionala se desfasoara la cel putin 500 - 600 km de noi. Galatiul a fost si cred ca va fi si pe viitor , un nucleu activ in partea aceasta de tara. Dovada este clar in numarul maxim de participari la regionalele pe Moldova de pana acum ( Ca exemplu , avem judete in Moldova, cu loganclub care nu au venit la regionale, d-apoi..... ).

      Vremurile sunt cum sunt, stim cu totii. Din motivul acesta, ideea lui Mircea de a sponsoriza participarea cel putin a unui membru LCG la Regionalele de acum incolo, este o idee foarte buna.

      Ai votul si spijinul meu Mircea.


      PS : Haideti ca am inceput bine.

      Comment


      • #4
        de asemeni sustin ideea lui mircea dar mai pot adauga ca la fel de bine se pot duce macar doi membri cu o singura masina asa crescand un pic cheltuielile pe care eu cred ca se pot suporta de catre LCG nui asa?
        si propun sa facem ca LCG sa intre in ''legalitate'' si sa fim recunoscuti in oras ca fiind un club activ cu toate ca nu am prea mult habar in ce consta asta dar il rog pe lucian sa ma lamureasca cum se poate face asta si poate cineva va fi in masura sa ne ajute
        Last edited by tonyx; 25 August 2009, 17:33.

        Comment


        • #5
          Am inteles Catalin. Am un amic , cunoscator in ale legilor si am sa-i cer o consultanta ...la o bere. Promit sa revin cu acest subiect
          In alta ordine de idei, de mult am asa ceva in cap, adica a transforma loganclubul Galati, in ceva mai de ...respect. Am tot timpul in cap modelul celor din Iasi.

          Comment


          • #6
            asta cu intrarea in legalitate ar fi "un pas mic pt Dacia, un salt urias pt LCGalati", Lucian pune-te pe treaba cu "legistul"...spor

            in felul asta o sa ne fie mult mai usor sa ne miscam din punct de vedere social, economic, financiar si in alte domenii
            Last edited by i_m_lucius; 25 August 2009, 22:16. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • #7
              De acord cu ambele idei de pana acum. Si chiar ar fi o realizare intrarea in "legalitate".
              GL-22-TOF

              Comment


              • #8
                Eu sunt in concediu si am timp! Asa ca ... uite inca o propunere: propun ca pentru anul 2010 sa infiintam un Program cu Obiective, gen Business Plan - pentru unii cunoscatori. Ceva ca o platforma program poticieneasca dar cu obiective accesibile si realizabile. Sa bagam in ea cam tot ce am vrea noi sa relizam (d.p.d.v. al LCG) in anul viitor.

                Program Obiective LCGalati 2010
                1. Obtinerea oficiala a statutului de Organizatie non profit pentru LCG (sau ceva de genu asta, nu ma pricep)
                2. Infiintarea unui board director, cu atributii, format din: presedinte, vicepresedinte, secretar (organizatorul nostru are si el nevoie uneori de sprijin si nu doar verbal)
                3. Cresterea numarului de membri cotizanti la 20
                4. Organizarea a minim 3 evenimente comune majore (gen iesire cu cortul in w.e., plecari la mare/munte, etc.)
                5. Achizitionarea unor scule de larg interes: cheie de bujii, cheie de filtru de ulei, pompa ulei transmisie, cric hidraulic 2tf
                6. Participarea LCG la toate intalnirile nationale organizate in tara
                7. Organizarea unei tombole cu premii (simbolice chiar)
                8. Mentinerea neschimbata a cotizatiei pe intreg anul 2010
                9. Prezentarea la oricare/fiecare intalnire a situatiei cotizatiei vs. cheltuieli
                10. ...
                11. ...
                12. ...

                Este simplu, zic eu, sa facem o lista cu chestii d'astea si sa incercam sa o si realizam. In felul asta am avea si alte subiecte de discutii la intalnirile locale.
                Pe cei carora propunerea mea le starneste zambete ii invit sa-si spuna parerea. Poate ca enuntand mai multe propuneri/opinii vor veni si ideile bune.

                Comment


                • #9
                  Votat .De acord cu PP-ul lui Mircea.

                  Comment


                  • #10
                    de acord cu mircea si programul sau pt LCG si sper ca duminica la intalnire sa vorbim despre asta pt ca multi nu pre intra pe forum si poate au si ei destule idei bune

                    Comment


                    • #11
                      Toate bune si frumoase si din partea mea, jos palaria.
                      O mica remarca doar. Ce se intampla cand un membru nu-si mai plateste cotizatia? Acel BP ( business plan ) are doua laturi principale. Unu, ce iti asumi sa faci si cu ce ( foarte important ) si doi , cum justifici insuccesul sau nerealizarea.
                      Cu alte cuvinte, avem deja un exemplu foarte elocvent in fata noastra. Si anume lista cotizantilor din ultimele 3 luni, vorbeste de la sine. Cum am spus de la inceput, odata cu infiintarea cotizatiei lunare in LCG, am spus-o raspicat ca o voi coleta dar nu ,, cershi ". Rezultatul, cum spuneam, vorbeste de la sine. Avem o medie de 8 - 10 cotizanti pe luna. Exceptia a facut prima luna, care a avut cei mai multi ( vreo 15 parca ).

                      Sa revenim acum la planul de obiective. Trebuie o baza foarte solida inainte de stabilirea acestor obiective. Altfel riscam sa cadem in ridicol, prin asumarea unor obiective care nu vor fi decat ...... vise pictate in roz. Nu candidam la alegeri si ca urmare nu conteaza numarul de obiective pe care ni le propunem. Sa avem doua obiective pentru tot anul, dar sa le indeplinim 100%. Si daca vom constata pe parcusul anului, ca putem mai mult, nu cred ca se va supara cineva sa mai adaugam vreun obiectiv nou.

                      Chiar daca suna putin mai drastic ( imi cer scuze ) asta este situatia de fapt. De aici pornim. Vreau doar sa fim realisti.

                      Comment


                      • #12
                        Asa cum am promis, revin cu rezultatul discutiei cu amicul meu..legist.
                        Parerea lui, in ceea ce ne priveste, o reprezinta instituirea unei asociatii non-profit ( denumirea poate fi sub forma : fundatie, asociatie, etc ). Aceasta posibilitate o reprezinta singura cu putine batai de cap. Am atasat doua documente : Ordonanta 26/2000 privind instituirea asociatiilor in Romania si pasii necesari la instituirea unei asociatii non-profit. Va rog sa cititi cu atentie aceste doua documente.
                        Dpdv contabil - fiscal, asociatia va trebui sa depuna fise fiscale, bilanturi si alte de astea. Nu stiu ce sa zic despre asta.
                        Va rog sa cititi cu atentie aceste doua documente si comentam dupa sau la intalnire.
                        Attached Files

                        Comment


                        • #13
                          Ar fi bine sa se infiintese o asociate non profit LCG. din cate stiu eu treubie si un sediu. Nu stiu daca este primaria obligata sa asigure unul. Ar merge un sediu cu garaj sau hala, sa aiba si elevator . (vise...)

                          Comment


                          • #14
                            parere mea e ca suntem pe calea cea buna, planurile sunt bune,dar trebuie sa ne tinem de ele, sau macar, vorba lui Lucian, sa facem putin si bun. eu propun ca duminica sa scoatem un pix si o hartie si sa punem ceva concret in lumina discutiilor.

                            Comment


                            • #15
                              dupa cele fisiere citite in fuga eu sunt de acord cu infiintarea unei asociatii la care sa fim ''Asociatii'' membrii fideli si cei ce sunt interesati de mersul clubului eventual sa strangem banii pt toate taxele necesare si poate, poate incercam sa facem treaba asta anul asta ca de la anul sa putem propune realiza si diverse obictive ca si cele propuse de mircea.
                              Oricum eu zic sa dezvoltam subiectul duminica la intalnire si sa speram ca vom fi tot mai multi.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google