Punem de-o gaseala pentru Duminica urmatoare?
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
S-a marcat si azi o intalnire,drept dovada cateva poze :Attached Files- Fotografie-0010.jpg (104.8 KB, 95 views)
- Fotografie-0011.jpg (109.8 KB, 94 views)
- Fotografie-0012.jpg (101.3 KB, 92 views)
- Fotografie-0013.jpg (95.4 KB, 93 views)
- Fotografie-0014.jpg (89.8 KB, 91 views)
- Fotografie-0015.jpg (106.0 KB, 42 views)
- Fotografie-0016.jpg (74.3 KB, 43 views)
- Fotografie-0017.jpg (72.7 KB, 44 views)

Comment
-
Buna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope
)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva
.
Comment
-
Ne vedem duminica la o bulgareala? Sanius chiar, om de zapada, ceva?
Oricand vei vrea tu, loc este cat cuprinde.Originally posted by mar1us1405 View PostBuna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope
)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva
.
Si nu, nu deranjezi pe nimeni.
Ai doar varsta legala pentru a da de permis sau ai SI permis?
Comment
-
Salut esti binevenit oricand nu se supara nimeniOriginally posted by mar1us1405 View PostBuna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope
.
important e sa urmaresti forumul sa vezi cand ne gasim si unde. Chiar daca nu ai cauciucuri si vrei sa vii nu e obligatoriu prezenta doar cu masina poti veni, ne putem gasi sa ne cunoastem daca ai timp
Comment

distractie placuta

Comment