Sau suntem solicitati de neveste sa bem mai putin.

+13,5 lei la total, comisionul de depunere ... al bancii. Platit si asta, da-ma dreaq de patron! Dar macar asta (comisionul) zic eu sa vi-l decontez, adica: cate un leu de caciula la baeatu'.
 +13,5 lei la total, comisionul de depunere ... al bancii. Platit si asta, da-ma dreaq de patron! Dar macar asta (comisionul) zic eu sa vi-l decontez, adica: cate un leu de caciula la baeatu'. 

...si...
...si...
 baga-ti unghia in gat
 baga-ti unghia in gat  ) uite-l ma! el care zicea 'nu plec la Galati duminica ca imi e frica de polei, iar pe centura sigur nu merg ca sunt prea multe curbe'
) uite-l ma! el care zicea 'nu plec la Galati duminica ca imi e frica de polei, iar pe centura sigur nu merg ca sunt prea multe curbe'  )))
)))

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment