If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@danielliviu & leony69_ro: sper ca n-o sa va deranjam daca o sa aparem si noi (ceilalti din lista), nu? Sau poate doriti ca noi sa mergem cu alt bac!?
Daca aveti un secret al vostru, nu se supara nimeni, dar discutati-l pe mess sau la telefon.
Si ca fapt divers: de obicei, LCG pleca la drum in formatie compacta.
Imi cer scuze ca ma bag si eu, dar am unele obligatii care nu-mi dau voie sa plec mai devreme. De-asta am anuntat si aici, sa se stie. Poate mai era si altcineva interesat.
galatenii au ajuns acasa cu bine iar pentru cei care nu au fost cu parere de rau ati ratat o mare surpriza , noi ceilalti toti prezenti ne am intors acasa cu multe premiiiiiiiiii URAAAAA MAAAAAM SCOOOS
Da' ce, ati primit cadouri? De unde, cum, cine? Aaaaa, da, si eu parca am gasit ceva in maisna . Nu cred ca este cineva care a regretat prezenta la Tulcea. O frumoasa surpriza din partea lor.
hai varsati tot acuma si aici si pe topicu de la ct , nu va mai ascundeti dupa degetu mic...
sony esti tare nu ne asteptam la asa ceva si sper pe viitor sa ne mai gasim la un sprit cum a fost la girboavele fara stres multumesc inca odata pentru tot
Tin sa le muntumesc celor care au organizat aceasta surpriza. Chiar a fost o mare surpriza.
Pacat pentru cei care nu au venit sau a intervenit ceva si nu au mai ajuns.
Iata si pozele de la evenimentul de la Tulcea si nu numai.
Am ajuns si noi. A fost mult prea tare. Multumim pentru invitatie, pentru cadouri, pentru tot. A fost totul perfect si cu mult, mult peste asteptari! Sunt impresionat.
Multumiri speciale lui Sonykel ... mare domn!
Si o mica completare: surpriza zilei a fost cate un mare cadou constand in set de 4 buc. jenti de prestige ph1 sau set de 4 buc, anvelope de iarna Kormoran PENTRU FIECARE PARTICIPANT!!! Toate noi si originale. Sa-mi trag una ... nici acum nu-mi vine sa cred.
Laude si respecte!
Aaa, si sa nu uit. Am facut, bineinteles, drive-test cu Renault Fluence (1.5 dCI, 105CP).
O masina superba, cu un motor perfect!
Apoi am testat si "puiul" 1.2mpi 16v, pe un Sandero. Foarte tare si asta, frate. Nervoasa, dar nu foarte ... tre' sa-i dai peste 3.000rpm ca sa arate ce stie. Nu stie foarte multe dar experienta precedenta cu Fluence-ul m-a facut sa fiu obiectiv si sa nu pot aprecia corect Sandero. Una peste alta, merge. Pret bun, consum bun ... merge!
Last edited by gl_mmm; 15 November 2009, 09:02.
Reason: Automerged Doublepost
o intrebare ,,ce nu are nicio legatura'' cu posesorii de logan din galati: Unde sa fac ITP?Eventual mai ieftin.Multumesc
P.S.-domnule moderator nu era mai simplu sa imi raspundeti la intrebare decat sa inchideti topicul?
Last edited by cristi80; 19 November 2009, 10:04.
Reason: Automerged Doublepost
Nu, nu era. Si in plus, daca erai mai insistent putin, ai fi descoperit, cu doar cateva pagini in urma tot pe topicul acesta, acelasi subiect discutat.
Avem deja doua pagini de topicuri, la Galati, deschise complet aiurea, asa ca......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment