If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
valeriu ... asa zici tu ca pana sambata o sa se topeasca zapada ... consulta putin /vremea.kappa.ro/ si nu te mira ca ninge pana sambata cu -6grd maine -8grd poimaine si -5sambata asa ca da zapada de pe langa masina sa nu stai sa spargi gheatza cu barosu
deci nasol si azi ...am facut ceva km si azi prin oras..dar greu , f greu ...am impins si iar am impins ..am dat si la lopata....la fiecare iesire din oras statea o masina de politie care bloca strada, ca semn ca nu se trece ...
S-a dat drumul la circulatie pe dig galati-braila, am fost azi cu masina de servici sa preiau bonurile de masa. Se circula ok, 40-50km/h. E mai greu in partea brailei, ultimii km de dig sunt acoperiti de zapada. Se zvoneste ca nu a circulat nici un utilaj de deszapezire al brailenilor, treaba sustinuta si de faptul ca in Braila strazile sunt pline de zapada.
In rest, se circula ok pe strazile principale in Galati, e mai greu printre blocuri Am impins de-am innebunit la masina de servici ( lgn 1.5d, cauciucuri de vara Sonny, coreene ) )
Acum m-am intors de prin oras ...vad ca se munceste de zor la dezapezire , asta este de bine ..se circula binisor ( dar prin cartier tot greu).
vivabobo - caucice sh langa Berin , pe Cosbuc ..eu de acolo le-am luat ,dar acum o luna ... ( 70 ron bucata ).
Andrei ..stiu ce este pe acolo .prin mazepa 2 ..zilele astea fac service pe acolo , chiar azi am impins pe str armata popurului...
In spiritu acestei ierni postez si eu o poza cu masina mea...partea nasoala e ca nu o sa scap de dat la lopata sambata imi trebuie masina si mai mult ca sigur nu se va topi zapada pana atunci
Tu te plangi de zapada, Valeriu? Ia uite aici:
Mare atentie si drumuri bune!
mrfler...nu stiu din pacate drumul pana la Cuca...dar nu cred ca e prea stralucitor...oricum daca vrei sa pleci intreaba-i in bariera pe soferii de pe maxi taxi.
Azi mi-am unflat muschii la zapada...am mai lasat si pentru maine la pranz ca a inceput sa inghete zapada.
A avut azi la real lanturi. Da' cum le-a primit nici nu le-am vazut bine ca au si disparut. Mai incercati maine pe la pranz. Daca primeste ceva o sa pun deoparte pentru loganisti. .
Si eu mi-am umflat muschii la zapada, la fel si Emy_logan, avem acum o parcare decenta pentru masini. Deci, de maine iese pe strazi si a mea ca mi-a ajus experienta de sardele in conserva din microbuze.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment