If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.
Cory facem in asa fel incat sa fii intre noi....sa nu va uitati camerele foto/video acasa...poze/filme pe drum la dus...la intalnire pe drum de la intors...astea raman pentru posteritate
cei doi crai de la rasarit au plecat spre tulcea!
le dorim sa ajunga cu bine si sa ne intampine cu drag maine la prima ora!
nu-i bai iashca, nu ma pierd
cei doi, adica al mai verde si al mai albastru, sa ne intinda covorul rosu pana la galati, ca eu nu vreau sa imi murdaresc rotile ca abia am spalat golanca blonda si este asa de frumoasaaaa
LE: si inca ceva, sa o lase mai moale cu Dusterul, sa ajunga la toti
suntem bine si bucurosi ca am ajuns acasa de la acest eveniment uluitor!
multumirile organizatorilor de la tulcea (star service si sony& comp)
aici vrreau sa felicit echipa valeriu-mircea care ne-a cocolosit pe totii si toate participantele din acest logan club adevarat.
pozele facute vor prezenta pulsul alert al nostru si marea bucurie de a fi impreuna,parca mai bine mai aerisiti si aroganti!!!!
salutam si de data asta prezenta incantatoare a lui dan gutu cu alba lui toyota!
primo tempo!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment