s-o limpezi el ... si apoi vom da startul intalnirilor . pt cati am mai ramas ...
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Salutare.
Astazi am parcurs drumul spre Tecuci(~100km. in 3 ore), prin Slobozia-Pechea-C. Negri-Cudalbi (la Vames era blocat din cauza apei), adica exact zona afectata de potop; Dumnezeule, si acum am in fata ochilor acele imagini, pe care nu credeam sa le vad.
La Cudalbi am vazut cateva masini luate de puhoi, care aratau jalnic; in fine, n-ai cu cine sa te certi, pentru asta.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
da,durere ... am avut si eu cursa pana la Namoloasa si nu stiam de blocaj pe DN ,era totusi un echipaj de politie la intrare Sendreni dar tr sa opresc sa ma interesez cu toate ca era de datoria lor cred sa ma avertizeze si o luam mai scurt pe la BRAILA -MAXINENIOriginally posted by IancuMIC View PostSalutare.
Astazi am parcurs drumul spre Tecuci(~100km. in 3 ore), prin Slobozia-Pechea-C. Negri-Cudalbi (la Vames era blocat din cauza apei), adica exact zona afectata de potop; Dumnezeule, si acum am in fata ochilor acele imagini, pe care nu credeam sa le vad.
La Cudalbi am vazut cateva masini luate de puhoi, care aratau jalnic; in fine, n-ai cu cine sa te certi, pentru asta.
Comment
-
Incearca vis-a-vis de biserica de langa liceul Cuza. Acolo am vazut ceva artizanat interesant.Originally posted by nicu500 View PostSalut
Caut un magazin cu artizanat romanesc, obiecte populare.
La Real nu mai este, in Piata centrala am fost de 3 ori si este inchis, la Papadie nu am gasit .
Stiti daca exista in alta parte?
Comment
-
Seara buna; afara ninge.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment

)
Comment