Multumim frumos pentru aprecieri, Elena! Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
Cine reprezinta maine LoganClub Galati la intalnirea cu "Inima de copil", la Pechea? Cine merge si cate masini?
1. sand'dana (cu GL-71-LED)
2. valeriuciprian (cu GL-07-YKI)
3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
4. aida
5.SAN(BR-09-MSN)
6.
7.
Haideti, poftiti pe lista pentru ca avem nevoie si de transport si reprezentare acolo.
La intoarcere mergem si noi la un suc?
LE: Se mai adauga la cadoul micutilor o cutie plina cu jucarii si hainute. Donatorul este un loganist anonim. Multumim!
Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!
Collapse
X
-
Nu stiu daca e nevoie de multe masini, ci e nevoie de cat mai multe lucrusoare pentru cei mici. La masini e bine sa ne cuplam. Parerea mea si numai a mea si fara suparare, nu e frumos sa mergem cu masini multe sau sa spun ca ne etalam masinile la acei oameni care sunt vai de capul lor.
Important e ca sacosica sa fie cat mai plina.
Multumim frumos pentru aprecieri, Elena! Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
Cine reprezinta maine LoganClub Galati la intalnirea cu "Inima de copil", la Pechea? Cine merge si cate masini?
3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
4. aida
5. me_SMN
6.
7.
Haideti, poftiti pe lista pentru ca avem nevoie si de transport si reprezentare acolo.
LE: Se mai adauga la cadoul micutilor o cutie plina cu jucarii si hainute. Donatorul este un loganist anonim. Multumim!
Leave a comment:
-
Multumim frumos pentru aprecieri, Elena!
Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
4. aida
5.
6.
7.
LE: Se mai adauga la cadoul micutilor o cutie plina cu jucarii si hainute. Donatorul este un loganist anonim. Multumim!Last edited by gl_mmm; 19 April 2011, 15:41.
Leave a comment:
-
ne apropiem de final
In dimineata asta ar trebui sa beau vreo zece
pentru ca sunt
...
Am stat pana la ora 2 in noapte ca sa aranjez si sa personalizez punguta cu punguta.
Cadourile sunt consistente si inca nu-s completate cu ce mai pun si in seara asta.
Fara pic de modestie, dupa atata munca, imi miroase a succes !
Succesul acestei actiuni se datoreaza tuturor participantilor la aceasta actiune umanitara serioasa, indiferent de statutul de sofer sau nu, de marca masinii detinute sau de apartenenta la club. Cea mai importanta e calitatea lor de OAMENI ! Oameni care ajuta puisori de oameni !Attached Files
Leave a comment:
-
Ar fi super sa mergem cat mai multi acolo. Eventual sa invadam parcul ala cu masini. Ne jucam cu copii cu mingea pe afara, facem si o poza-doua ...
Haideti, cat mai multi! Actiunea este a intregului club!
Miercuri, ora 16:00, in parcare la Kaufland.Last edited by valeriuciprian; 19 April 2011, 09:13.
Leave a comment:
-
Super....
Elena tu vii cu masina?
Cum facem cu tranferul bagajelor?Ai nevoie de ajutor?
Leave a comment:
-
mi s-a mai legat ceva de mana in seara asta
Attached Files
Leave a comment:
-
ora si locul de intilnire pt plecare e posibil sa ajung si eu la timp.
mi-as dori foarte mult sa merg deci astept ora si locul de intilnire
Leave a comment:
-
Gata...am vorbit la serviciu si am primit invoire. Ora si locul intalnirii??
Leave a comment:
-
cu parere de rau treaba cu produsele de patiserie nu se poate concretiza patronii sunt plecati 2 saptamini din tara imi pare rau
Leave a comment:
-
Intr-adevar, Valeriu ne arata suculetele de la Nicu, aflate acum in portbagajul lui Mircea
Tot in portbagajul lui Mircea, in sacosa din partea opusa se afla predate de mine o sursa, o placa video si un CDplayer in ideea in care, cu ce mai are fiecare, mai incropim inca un computer pentru vreo alta locatie cu copii in nevoie.
Cand va fi momentul de final eu mai am o tastatura si un mouse
Leave a comment:
-
Suculetele au fost predate.Originally posted by batranul70 View Postrezolvat cu suculetele duminica o sa trec sa le predau
Referitor la planul de bataie...obligatoriu trebuie sa ne vorbim.
Deci eu merg sigur cu masina.Portbagajul meu e gol momentan.Attached Files
Leave a comment:
-
ultima suta de metri
Buuuuun !
Recapitulare :
Pana acum cumparate :
1 Decoratiune Paste
2 Oua ciocolata cu surpriza
3 Napolitana "Lorena"
4 Croissant Boromir
5 Puisor ciocolata
6 Gumita Tattoo pt baloane
7 Viva Choco Rolls
8 Prajitura Rollini
9 Pufuleti
10 Sosetele
11 Iepurasi cioco
12 Biscuiti Picnic
13 Nuga Alune
14 Ciocolata Mauxion 80 gr
15 Sevetele umede
16 Prosopele
17 pahare plastic cu maner
18 Iaurt fructe Casa Buna
19 fete masa 85x85 (2buc - pt doamne)
20 suport lumanare (2buc - pt doamne)
21 lumanarele
22 avizier pluta 1 buc
Pozitiile 1-18 se inmultesc cu 14.
Mentiuni :
- am dat comanda de panettone din Real, sa le faca marti, sa fie proaspete.
( aviz lui nicu daca face lobby pt ceva produse de patiserie sa nu fie
acelasi lucru cu ce am comandat eu)
- tot marti o sa mai cumpar si cate o banana de persoana.
- inainte de a pleca spre Pechea facem din nou actiunea cu pizza, asta inseamna ca trebuie comandate de miercuri dimineata ( 4 buc)si inainte de a pleca sa trecem sa luam cutiile (aceeasi procedura-invelite in folie de aluminiu pt a le pastra calde), de aici derivand si necesitatea a 16 farfurii de unica folosinta.
Suntem pe ultima suta de metri....daca pana acum a fost cat de cat mai lejer acum incepe sa se stranga latul si ma gandesc la ultimele detalii si parca intru in panica ...
Stiti da ? azi n-am stabilit locul de unde se da startul spre Pechea.
N-am batut in cuie cine mai mere cu masina. cin' se mai ofera ? BRZ spunea ca ar mere, Mircea, Valeriu , san. Pentru ceea ce am eu acasa trebuiesc 2 portbagaje...si ajutor pentru a le transfera spre masina.
Ar trebui sa discutam cat mai curand si aceste ultime detalii.
Leave a comment:

Leave a comment: