Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AlinVRS
    replied
    Pe langa banutii care i-am pus am sa mai aduc si jucarii si ceva hainute care nu le mai imbrac de ceva vreme si le tin aiurea prin dulapuri, pe langa asta am adus si de la prietena mea hainute si incaltaminte...pot sa zic ca mi-am umplut portbagajul si sunt gata sa mergem la Pechea, deci cand dati alarma noi suntem gata!!!
    Este posibil daca o lasam pe saptamana viitoare eu sa nu mai pot ajunge pt ca plec din tara si Duminica la intalnire sa dau tot ce am strans pana acum la altcineva sa le duca la copii...dar asta o sa vbim Duminica la intalnire(sper sa nu plec)

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    update lista

Azi am vorbit cu una din doamnele de la centrul din Pechea! Suntem asteptati cu nerabdare! Chiar voiau sa mai ia legatura cu noi Copiilor le e dor de LC GL !
    Ramane pe miercurea sau joia viitoare sa mergem la copii, in functie de cum hotaram in plenul clubului.

1. sand'dana
    2. renu'
    3. florin
    4. bogdan33
    5. alin
    6. valeriu
    7. gl_ama
    8,9,10. trei mouse
    11. DeWil
    12. Mircea
    13. Aida
    14. un loganist anonim
    15. San (LC Braila)
    16. laureatu'
    17. andrrei_ro
    18. bogdan
    19. Coosmin
    20. Mieluta R.(cunostinta Sand'dana)
    21. Nadia (cash+carti)

si continuam cu lista celor care intentioneaza ca saptamana asta sa lipeasca de suma deja adunata(140 lei + 3 tichete) inca ceva banuti sau/si jucarele.

* fredy_cip
    * Iulia si Cipi
    * George
    * Ionut (87cio-ClubSandero GL)
    * alinVRS+nicoleta
    * loganistul inimos care doneaza jucarii
    * shoka - si el a zis ca are ceva jucarele

* San (intentioneaza sa asigure transportul)

Oricine isi doreste sa faca un gest frumos, din inima pentru inimioare de copii, e binevenit ! Cu cat mai multi, cu atat mai consistent cadoutul pentru copilasi !
    Last edited by sand'dana; 12 April 2011, 13:16.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Suma stransa pana acum este cam mica! Orice alta contributie este binevenita.

Leave a comment:

• Bogdan 33
    replied
    ar fi bine pe saptamana viitoare daca s`ar putea dupa 17:30 k de ex eu sunt la munca pana la ora aia
    daca e poate vb duminica la intalnire mai exact data si ora ca sa stim si poate facem un efort mai multe persoane sa mergem...

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    Am aflat de la dna directoare de la "Inima de copil" ca inclusiv joia viitoare copiii din Pechea vor fi prezenti in sediul fundatiei. Putem deci lasa pe saptamana viitoare vizita astfel incat sa avem timp sa ne organizam mai bine si poate mobilizam mai multa lume si strangem mai multe fonduri. Azi am fost in concediu, mi-am scos mama din spital, am fost implicata in alte probleme. De maine ma ocup mult mai indeaproape.

Leave a comment:

• AlinVRS
    replied
    Originally posted by gl_mmm View Post
    Actiunea fiind demarata promitator (multumim tuturor celor care se implica) si tinand cont ca Pastele este foarte aproape, trebuie stabilit rapid data cand vom merge la cumparaturi si data cand vom merge la Pechea. Elena, contam enorm pe suportul tau.
    Noi ceilalti suntem receptivi si ... in asteptare.
    Da chiar as vrea sa stiu data exacta ca trebuie sa imi iau liber de la servici

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Actiunea fiind demarata promitator (multumim tuturor celor care se implica) si tinand cont ca Pastele este foarte aproape, trebuie stabilit rapid data cand vom merge la cumparaturi si data cand vom merge la Pechea. Elena, contam enorm pe suportul tau.
    Noi ceilalti suntem receptivi si ... in asteptare.

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Multumesc Elena pentru postare voi onora cu banuti prin Simona eu ne putand sa tii dau, o sa tii dea ea.Succes la cat mai multi banuti si oameni care sa se implice in aceasta actiune imi pare rau ca nu voi putea participa ca data trecuta la organizarea acestei activitati dar voi fi alaturi de voi

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    Multumesc Valeriu tocmai de aceea suntem o echipa !
    Fara indoiala, am sa va cer ajutorul.
    Deja am vorbit si cu Iulia pe mess, se implica si ea incercand sa mobilizeze mai multa lume din jurul ei
    Tinem aproape !

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Da...o lista prea tare...
    Elena, ori de cate ori e nevoie de ceva cere-ne ajutorul...si asa te implici mult pe partea cu logistica(telefoane strans banuti)...noi te vom ajuta cu restul...cumparaturi carat sacose etc.
    Doar spune.

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    Dupa o zi pliiina, inainte de a citi orice s-a mai postat azi pe ici pe colo, o sa updatez lista de contribuitori la actiunea demarata.

1. sand'dana
    2. renu'
    3. florin
    4. bogdan33
    5. alin
    6. valeriu
    7. gl_ama
    8,9,10. trei mouse
    11. DeWil
    12. Mircea
    13. Aida
    14. un loganist anonim
    15. San (LC Braila)
    16. laureatu'
    17. andrrei_ro
    18. bogdan
    19. Coosmin

si continuam cu lista celor care intentioneaza ca saptamana asta sa lipeasca de suma deja adunata(130 lei + 2 tichete) inca ceva banuti sau/si jucarele.

* fredy_cip
    * Iulia si Cipi
    * George
    * Ionut (87cio-ClubSandero GL)
    * alinVRS+nicoleta
    * loganistul inimos care doneaza jucarii
    * shoka - si el a zis ca are ceva jucarele

Oricine isi doreste sa faca un gest frumos, din inima pentru inimioare de copii, e binevenit ! Cu cat mai multi, cu atat mai consistent cadoutul pentru copilasi !

Leave a comment:

• AlinVRS
    replied
    Am sa contribui si cu jucarii, poate ceva hainute... in cazul meu o sa se ocupe iubita mea cu pregatirile
    Cine s-ar mai baga la aceasta actiune?
    1. valeriuciprian
    2. DeWiL
    3. gl_mmm
    4. sand'dana
    5. me_SMN
    6. Bogdan 33
    7. Aida
    8. san
    9. un loganist inimos (ofera o cutie de jucarii in stare buna)
    10. Alin+Nicoleta
    11.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Evident ca ne vor astepta...data trecuta le-am promis ca vom bate putni mingea cu ei pe spatiul verde din fata.Trebuie sa ne tinem de cuvant
    Last edited by valeriuciprian; 10 April 2011, 15:25.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Se apropie Pastele! Oare copiii din Pechea ne vor astepta? Vor crede ca venim la ei SI de Pasti???

...

Astazi incepem strangerea donatiilor pentru EI! Va rog sa contribuiti, in mod voluntar, atat cu suport material (bani, jucarii, educative, etc.) cat si cu idei. Multumesc!

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Se apropie Pastele...punem un 5-10 ron sa le luam ceva kinderilor de la Casa de copii din Pechea?
    Cine s-ar mai baga la aceasta actiune?
    1. valeriuciprian
    2. DeWiL
    3. gl_mmm
    4. sand'dana
    5. me_SMN
    6. Bogdan 33
    7. Aida
    8. san
    9. un loganist inimos (ofera o cutie de jucarii in stare buna)
    10. ...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google