Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum a spus si Diesel, felicitari pentru actiune si va doresc multa sanatate si noroc la bani, putini sau multi.. cred ca nu conteaza pentru ca tot i-ati ajuta pe cei mici.
    Craciun Fericit si Sarbatori Fericite va ureaza Logan Club Pitesti!
    Numai bine!

    Comment


    • Mesaj primit de la Fundatia "Inima de Copil"

      Caravana de Craciun “Inima de Copil” 2010 – la final!

      A 7-a editie a Caravanei de Craciun “Inima de Copil” s-a incheiat! Pe tot parcursul lunii decembrie, si cu precadere in saptamana 13 – 19 decembrie am apelat la inima si bunatatea oamenilor de langa noi, in special a galatenilor, pentru a ne ajuta sa aducem o bucurie si o raza de speranta in sufletele si in vietile copiilor si familiilor pe care le ajutam.

      Am fost gazduiti de magazinul Winmarkt - Modern, Galeria Real, BCR, Directia Generala a Finantelor Publice Galati, Gamacris, am strans donatii si fonduri pentru cadourile de Craciun ale copiilor si familiilor dar si pentru a putea sustine in continuare serviciile sociale ale organizatiei in anul 2011.

      Pentru ca nu doar de Craciun, ci in fiecare zi din an, ajutam peste 250 de copii si tineri din familii in dificultate din scolile cu care colaboram, din Centrele noastre de zi din Galati si Pechea, din Centrul de consiliere si sprijin pentru familii, din serviciile pentru recuperarea copilului cu dizabilitati din Galati, Cudalbi si Liesti, din serviciile de suport si orientare profesionala pentru tineri cu dizabilitati sau HIV+ din Galati.

      O parte dintre toate aceste lucruri le facem prin proiecte de finantare dar o parte importanta a serviciilor noastre este sustinuta financiar prin campaniile anuale de strangere de fonduri si Campania 2%.

      Va multumim, asadar, fiecaruia dintre dumneavoastra, cei care ati avut rabdare sa va opriti din graba cumparaturilor, sa ne ascultati si sa va deschideti inima pentru cei ce au nevoie de sprijin. Peste 3000 de galateni ati donat, ati cumparat de la noi felicitari realizate manual sau avand desene ale copiilor nostri, ne-ati incurajat sau ne-ati felicitat, ati sustinut ceea ce facem. Chiar daca in acest sfarsit de an foarte multi oameni sunt afectati de criza economica, si simtim cu totii acest lucru, multi oameni au ales totusi sa cumpere macar o felicitare si in acest fel sa fie un Mos Craciun pentru un copil.

      In cifre, Caravana de Craciun “Inima de Copil” 2010 arata astfel:
      - 44 173 lei stransi la standurile publice, din vanzarea de felicitari in scoli si licee, din donatii ale firmelor si companiilor locale si din vanzarea catre firme a felicitarilor si produselor decorative lucrate manual in atelierul nostru.
      - 7 firme si organizatii au ales sa trimita colaboratorilor felicitarile noastre lucrate manual, comandand intre 20 si 2300 de felicitari: HR Specialists,Fundatia SERA Romania, Arcada Company, Retec, Arabesque, Colegiul Medicilor Galati, Asociatia de Cooperare Transfrontaliera “Dunarea de Jos”
      - 8 licee, 2 scoli generale si 2 gradinite ne-au sustinut:Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Grupul Scolar "Sf. Maria", Colegiul National „Mihail Kogalniceanu”, Colegiul National “Al. I Cuza”, Colegiul National “C. Negri”, Grupul Scolar "Anghel Saligny", Grupul Scolar Industrial de Marina, Grupul Scolar "Radu Negru", Scoala Gimnaziala "Dimitrie Cantemir", Scoala Gimnaziala “Sf. Ana”, Gradinita “Motanul Incaltat”, Gradinita “Sf. Nicolae”.
      - 180 de voluntari liceeni au fost implicati
      - 8 firme si institutii au facut donatii si sponsorizari: Atlas SA, Biroul notarial Constantin Petrea, Directia Generala a Finantelor Publice prin Sindicatul Sed Lex, Hotel Magnus, NGC Construct, Atto Soft, Furitech, Intersafe.
      - 7 firme, biserici, organizatii au donat jucarii si dulciuri pentru cadourile de Craciun: Organizatia Baby Aid, Biserica Crestina Emanuel, LoganClub Galati, Santierul Naval Damen SA, Directia Generala a Finantelor Publice prin Sindicatul Sed Lex, Metro Galati, Support for Romania.
      - 7 organisme de presa au sustinut si promovat actiunea noastra: Monitorul de Galati, RTV, TV Galati-Braila, Viata Libera, Vox TV, Kiss FM, Adevarul de seara Galati.
      - artistul plastic Teodor Visan si 4 firme au oferit premiile pentru tombola Caravanei: Berin SRL, D&D International, Restaurant Perla Dunarii, Simm’s Computer Center srl.

      Dupa ce actiunile publice, standurile Caravanei s-au incheiat, a continuat ceea ce inseamna pregatirea de daruri, cumpararea de alimente, fructe, dulciuri si distribuirea acestora catre 500 de copii . 500 de copii au fost bucurosi sa primeasca daruri de Craciun si alti 250 sa continue sa fie sustinuti prin programele noastre.

      Fiecaruia dintre oamenii care in acest decembrie au inteles mesajul Caravanei noastre si au ales sa ne ajute le spunem MULTUMESC! Si ii rugam sa primeasca gandurile bune ale echipei noastre si ale copiilor nostri si sa se bucure ca pastreaza in ei ceva din spiritul Craciunului: STIU SA DARUIASCA. Pentru ca, asa cum spune un vechi proverb african, “Este nevoie de un sat intreg pentru a creste un copil.”
      Loganist far'de Logan

      Comment


      • Felicitari, a fost un gest extraordinar de frumos din partea voastra si atunci cand vezi chiar si un mic zambet pe fata unui copil, iti umple sufletul de fericire. La cat mai multe astfel de actiuni, chiar daca nu e Pastele sau Craciunul!
        Last edited by valeriuciprian; 16 January 2011, 22:56.
        Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

        Comment


        • Fain mai apare scrisul ala cu rosu acolo

          Si...ar cam trebui sa ne miscam putin pentru actiunile din 2011...nu?
          sigpic

          Comment


          • Pentru actiunile din 2011 cu fundatia, sa vedem mai intai cateva propuneri de la sustinatori. ...
            Una dintre propuneri (stabilit inca de anul trecut a se face anul asta) este o vizita de Pasti la fundatie. Pentru asta eu propun sa incepem sa strangem ceva banuti (sa zicem 10 lei/luna/participant) a.i. in apropierea Pastelui sa avem deja o suma stransa.

            Speram sa mai pregatim si-un computer. Aici avem promisiuni ferme de sustinere materiala din aprtea firmei SC NEOSOFT srl Galati, administrator dl. Ovidiu Crihana, caruia ii multumim!

            Comment


            • Eu sunt pentru...trebuie sa ne gandim sa le facem iar o bucurie copiilor.
              sigpic

              Comment


              • Dupa ce ne linistim putin cu deplasarea de la Brasov de la inceputul lunii martie, propun sa incepem sa gandim urmatoarea actiune, cea de Paste. Aceasta actiune, pentru cine nu stie, presupune donatii utile copiilor - hainute, jucarii, alimente, materiale de igiena, bani (pentru diverse cumparaturi), obiecte si materiale educative, etc. Apreciate sunt si gesturile de sustinere a proiectului, nu neaparat contributie materiala! Desi 5-10 lei acolo, nu-i mare efort.
                Sunt sigur ca EI ne vor astepta fara dar si poate! Iar NOI nu-i vom lasa sa ne astepte!

                Comment


                • Originally posted by gl_mmm View Post
                  Eu mai am acasa doar: monitor CRT 17", placa de sunet 5.1, tuner TV (intern), cateva cabluri. Daca aveti pe-acasa componente PC care va prisosesc si pe care vreti sa le donati, mi le aduceti mie. (Ar fi foarte necesar un hard disk ATA!)
                  Restul de componente, softul si configurarea PC-ului, vor fi puse la dispozitie de catre SC NEOSOFT SRL Galati. Multumim!
                  Apropos, pentru ca DVD writerul LG din dotarea calculatorului meu nu mai functioneaza decat ca CD Rom, il pun la bataie, daca e de trebuinta. Deasemenea am si o tastatura.

                  Legat oarecum de fundatie si de colaboarea cu dna Anca Chiosea, am primit zilele trecute un email de la dumneai :

                  Am recitit astazi felicitarea de Craciun de la dumneavoastra si ma gandeam oare ce mai faceti?! Imi cer scuze ca am disparut asa brusc din peisaj.
                  Colaborarea mea cu "Inima de Copil" a incetat si nu am reusit sa scriu un mesaj catre oamenii cu care am lucrat si pe care i-am cunoscut (de fapt, sunteti primul om caruia ii scriu in acest sens!).

                  Voiam doar sa stiu ce mai faceti. Tot in seara asta am reusit sa citesc si comentariile pe forumul Clubului. Sunteti cu adevarat o echipa!

                  Ganduri bune, dumneavoastra si colegilor!

                  Cu drag,

                  Anca-Aurora Chiosea
                  Loganist far'de Logan

                  Comment


                  • Prezenta in Real pt ceva activitate de weekend, am avut ocazia sa intalnesc reprezentantii fundatiei "Inima de Copil" carora le-am inmanat cu oarece intarziere fata de inceputul anului, calendarul clubului. Ni s-a multumit si s-au transmis salutari.

                    Din pacate eu am ajuns f. tarziu aseara acasa si nu am mai avut puterea sa mai tin ochii deschisi si sa va transmit ideea de a repeta actiunea de ajutorare prin cumpararea de obiecte decorative sau felicitari pentru urmatoarea si foarte curanda sarbatoare a primaverii. Am sperat ca George, Andrei sau Simona care m-au vazut ieri, sa transmita chemarea mea de a vizita dupa intalnirea de azi standurile din Real.
                    Si la asa numar impresionant participant la intalnirea de azi, ar fi fost extraordinar de binevenit gestul... Mai este totusi ceva timp ...maine ...si chiar si saptamana de pana in 8 Martie. Eu v-am informat, de aici incolo, e decizia fiecaruia cum si daca hotarati sa dati un degetel de ajutor.

                    Sa aveti o saptamana fructuoasa !
                    Loganist far'de Logan

                    Comment


                    • Elena tinand cont ca mi-am vazut numele tin sa precizez ca eu am venit cu propunerea de a veni in galerii dar nu stiu cati m-au auzit, asa ca da-mi dreptul de a ma scuza fata de tine

                      Comment


                      • Eu nu am auzit acea propunere a ta George...cand se fac anunturi importante si propuneri trebuie sa se ridice putin tonul pentru a fii auzit de toata lumea...oricum am ratat o sansa de a face ceva frumos...in fine.
                        sigpic

                        Comment


                        • Sa nu va para rau, cu siguranta am putea face ceva si in jurul datei de 8 martie!! Ocazii vor fi...
                          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

                          Comment


                          • Daca vor mai fi asemenea oportunitati de sprijinire a copiilor, ar fi de mare ajutor popularizarea ideii AICI, pe forum. In felul asta vom putea actiona organizat si cu efect. Cum dealtfel am mai facut in cateva randuri!

                            Comment


                            • Azi am revenit in Real unde i-am ascultat pe copiii fundatiei cantand cantecele cu tematica specifica acestei perioade, am fost alaturi de ei sufleteste. Am ajutat cu cat am putut, fiecare poate face asta daca isi doreste. Popularizarea ideii ... ce sa zic... eu nu am avut timp sa scriu pe forum si nici nu prea mai am , deja am ridicat mana, am spus ce am avut de spus, poate totusi duminica viitoare va faceti putin timp pentru a vizita standul din Real. E o idee-propunere. Oricum, postul meu de pe 23 februarie pe acest topic am vazut ca n-a avut nici un ecou, sa inteleg ca a disparut interesul ?
                              Loganist far'de Logan

                              Comment


                              • Intrucat lucrurile luasera o turnura cam ciudata in ultimul timp (se cam aglomerasera niste chestii) am decis sa luam lucrurile mai usor, in ideea ca dintr-un grup de oameni de mare calitate, ideile bune rasar fara prea mare efort. Poate ca ideea cu donarea celui de-al 2-lea calculator catre fundatie, nu mai starneste aceeasi emotie ca prima data. Poate, nu stiu! Important este sa nu ne pierdem entuziasmul de a face asemenea lucruri.
                                Si pentru ca tot am zis sa o luam mai usor vin cu o propunere: fiecare membru al clubului sa vina cu o propunere legata de urmatoarea noastra actiune cu fundatia "Inima de copil". Sa zica fiecare cam cum vede el/ea urmatoarea miscare a noastra. Si am sa incep eu.

                                Propunerea nr.1
                                In saptamana premergatoare Pastelui le facem o vizita la Pechea si le oferim cate un cadou (similar celui anterior, de Craciun). Dulciuri, mici articole de uz curent, jucarii, etc.
                                Propunerea nr.2
                                ...

                                PS Dupa Nationala de la Brasov vom lua cu asalt acest subiect. Asta presupune inceperea colectei de bunuri (alimente, bani, hainute, jucarii, etc.).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google