If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc vali pentru ajutor si scuze mouseinpas ca nu ti-am scris numele.. ne vedem miercuri cred :P sper sa ajung si eu ..mi-am reparat masina...o saptamana frumoasa tuturor
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
da ... no comment ..care e problema .. scriu ci vreu eu )..glumesc ..am cam dat-o in bara cu comm-ul care l-am scris asa ca l-am rugat pe vali sa il stearga....las ca nu mori ... ne vedem miercuri ... MI-am facut masina ... yupiii ))
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Cine mai are nevoie de un vaucer de la rabla ca zicea careva din voi ca vrea il dau cu 1100 lei asta pentru noi !!! Pana la intalnire ca off topic cu toate ca nu aici tre buia sa va zic dar apoi a imi ziceti ca de ce nu v-am zis!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Salutt!!! Ma bucur ca au ajuns si DNA si BCV la Brasov dar imi paree rau rau tare ca nu i-am prins am ajuns la o fractiune dupa ei.Sa dati si voi un semn care si cum ajungeti pe aici(( nahh asta e... dar vin cu poze facute de cei de la Logan Club Brasov cu noi si ei. Va salut si vin cu poze noi!!!
Iata si prezenta din aceasta seara unde a venit invitatul de valoare Kaiser …… si nu nu vorbim de o denumire de salam sau ceva ci de prietenul si sustinatorul nostrum din umbra KAISER!!!!!!!!! SE STIE!!!!!!
1. Is 86 cmm – andreea=mihai – love baby
2. Is 31 bac – vicu – buni si 6000k
3. Is 06 lbe –valy – stati cuminti ca dau cainele pe voi
4. Is 58 dab – steel – tu-I amortizorul mameilui
5. Is 08 uzy – uzzy – acusica vine tigrul
6. B 75 hka –hec – bagam un 14 mii?
7. Is 29 kod –kodrin – va fac o cafea?
8. Is 31 cst –andrei – da ce faceti baieti?
9. B 80 kih – Andrei – bun wagonul
10. Is 14 nat – furtunas – frumos si bordul meu nu?
11. B 67 xar –xp3rtul – curatica masina nu?
12. Is 24 cic – ioon – daca va dau o casca dinasta…..
13. Is 99 vfy – crisri – putin asa am aranjat-o
14. Is 06 jfh –vali – hola baietiiii
15. Is 16 cmc –ciprian – lasa ca vine si spoilarul
16. Is 14 zum – muz – muz sau zum tot asa e
17. Is 05 lkg – ciuciosu- putin asa cu aparatul
AAAAAA VRE-TI SI POZELE?
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
sa inteleg ca zum a venit mai tarziu ......dupa ce am plecat eu ....si..apropo duminica pana la urma la ce ora e la 6 sau la 8??? scuze am cam lipsit un timp si nu mai stiu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment