Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vand memory stick 2 gb Kingston DT 101 G2
burdufi usa logan ph1 sh
Leave a comment:
-
Cumpar:
am nevoie : 1. Tamburi logan PH2 cu ABS 2009
2.Cilindru Frana
3.Rulmenti spate
4.Saboti si arculetele aferente
Preturi??
Leave a comment:
-
daca te mai intereseaza farurile am eu pe negru.pt mai multe detalii ma poti contacta la tel 0743.23.03.89 sau 0765.65.79.69Originally posted by bebita View Postcumpar set faruri street storm...
Leave a comment:
-
E-Boda Supreme XL400 Quad Core
Tableta PC Android 10,1" E-Boda Supreme XL400 Quad Core, specificatiile si parerile le gasiti pe net la e-boda si emag.
Este nou-nouta, o vand deoarece este castigata la un concurs si nu o folosesc, este absolut impecabila in cutie si cu toate accesoriile incluse, la cel mai mic pret de pe piata in acest moment.
PRET 920 Ron
Nu raspund la bip, SMS, mail.
NU trimit in tara.
Va multumesc
Leave a comment:
-
@vyalli
salut! da, m-ar interesa 2 bucati difuzor, dar fara plastice, mie imi trebuiesc plasticele originale Logan, cel de fixare difuzor +ornamentul de acoperit original... exact ca la difozoarele din usiLast edited by anastasiu1985; 16 May 2013, 17:44.
Leave a comment:
-
daca te mai intereseaza difuzorul spate am eu.nu l-am folosit deloc de cand l-am luat pt ca dupa putin timp mi-am luat logan ph2 si nu l-am mai pus.pretul 60 lei.0743230389Originally posted by Dr-Agosh View PostCumpar elementele cromate bara fata logan ph1 (v-ul cromat + cea de sus)
cumpar difuzor bara spate logan ph1 ... astept oferte
Leave a comment:

Leave a comment: