Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cumpar elementele cromate bara fata logan ph1 (v-ul cromat + cea de sus)
Am eu noi origine 116 nichel superior si 130 nichel inferior.
Leave a comment:
-
Cumpar deflectoare aer cu aplicare pe portiera cu banda dubluadeziva...As fi interesat de cele de pe fata, sau poate are cineva doar pe cel de pe partea dreapta (pe stanga am) poate sa fie si fara banda dubluadeziva...Aveti si niste poze atasate pentru model.
Erau comercializate de colegul Hriberiu. Sau poate stiti undeva de unde pot sa cumpar.
Leave a comment:
-
Deci este un Becker am dat pe el acum 2 ani in Franta 135 de euro. Acum 2 luni l am updatat cu harti noi . E nou , l am folosit la doua drumuri de Paris . Atat. Pret 450. prefer sa l schimb cu o statie plus diferenta. Are tot ce trebuie pe el.
Leave a comment:
-
Are cineva o informatie referitoare la un profesionist in Iasi (ca am gasit la Cluj, Constanta, Galati) care face PDR (Paintless dent repair)?
Am o "galma" mica pe plafon si n-as avea chef sa-l revopsesc pentru atata lucru.
Leave a comment:
-
Statie Radio Superstar CRT 77-114
+ Antena Sunker CB 106 (talpa magnetica), 153cm, acte, cutie, suruburi, prinderi.
Superstar CRT 77-114 primiti aceleasi facilitati ca la o statie profesionala dar la pret redus. Putere de emisie 4W, microfon cu condensator inclus in pret, display digital verde care indica canalul pe care va aflati, Squelch manual, posibilitate de a atasa un difuzor extern si lista continua...
Pret 300Ron
Nu raspund la bip, SMS, mail.
NU trimit In alte localitati din tara.
Va multumesc
Imagini atasate (micsorate)a
Ai pm!
Leave a comment:
-
Cine stie cat costa o revopsire a unui logan alb ????astept oferte sau indrumari
Leave a comment:
-
Statie Radio Superstar CRT 77-114
+ Antena Sunker CB 106 (talpa magnetica), 153cm, acte, cutie, suruburi, prinderi.
Superstar CRT 77-114 primiti aceleasi facilitati ca la o statie profesionala dar la pret redus. Putere de emisie 4W, microfon cu condensator inclus in pret, display digital verde care indica canalul pe care va aflati, Squelch manual, posibilitate de a atasa un difuzor extern si lista continua...
Pret 300Ron
NU trimit In alte localitati din tara.
Va multumescAttached Files
Leave a comment:
-
Alarma auto MFK cu 2 chei briceag si GSM
Alarma auto MFK cu 2 chei briceag - 3 butoane (telecomanda bate la 5-600m, semnal sonor daca alarma s-a declansat in absenta dvs.), GSM (telefon mobil cuplat la alarma si la senzor de soc separat, care in momentul declansarii alarmei va va suna pe numarul dvs. de telefon, avand si posibilitatea de ascultare ambientala).
PRET - 150 RON
In alte localitati din tara, trimit doar cu plata transportului in avans.
Va multumesc
Tel: 0754342194Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: