De Pe Meleaguri Adunate, Slove Din Condei Postate

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cristi, l-am inteles si il inteleg pe sebi ca asa e el si, crede-ne, am incercat toti sa-l schimbam, dar nah asta e Sebi, bun rau este al nostru chiar daca sare calu cate-o data (ca in momentu de fata)
    Last edited by crististreulea; 20 October 2011, 00:27.
    sigpic

    Comment


    • si tocmai mi-am amintit, asa ca m-am dat jos din pat si am repornit calculatorul doar ca sa precizez ca Logan Club Sebi m-a sunat astazi rugandu-ma sa nu fie sanctionat userul florinc_99 pentru nu stiu ce a postat ieri seara in jurul orei 22-23 pe forum.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

      Comment


      • stiu ca e in stare sa faca asa ceva, pentru ca asta e sebi, dar totusi era vorba de un regulament intern scris chiar de el cu manuta lui, deci eu consider ca aveam tot dreptu sa cer ceea ce am cerut.
        eu zic sa ne oprim aici, ca daca e sa incepem sa vorbim despre sebi nu terminam niciodata
        Last edited by crististreulea; 20 October 2011, 19:40.
        sigpic

        Comment


        • >>>

          Florinica .... desi noi doi am avut o altercatie .... si pot sa zic ca nu ai fost prea diplomat ... dar totu a trecut cu bine .... tin sa te sustin si asta doar pentru ca stiu cat de mare a fost implicarea ta in club (stii la ce ma refer) si militez si eu pentru nesanctionarea userului florin99. De data asta ai dreptate.

          O zi buna tuturor
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

          Comment


          • dragii colegi..haideti va rog sa nu mai postam nimic referitor la cele intamplate..a trecut..am discutat..merem mai departe..va rog sa luati in seama mesajul meu..va multumesc
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

            Comment


            • ce discutii domnilor.....mai rau ca in piata.....e penibil.....cand se termina TELENOVELA asta?

              Comment


              • Salutare,

                In urma discutiilor de aseara, am crezut ca am vorbit cu niste oameni care gandesc cu capul (cel de pe umeri, NU cel dintre solduri care e plin de testosteron) si ne-am inteles. Avand in vedere ce am citit azi pe forum, se pare ca m-am inselat.

                Domnul Cristi, aici sunt 2 probleme "mari":
                1. MikiFFR a fost pusa in functia de co-organizator fara a se supune la vot si fara a se preciza catre ea si catre ceilalti membrii ca aria ei de actiune este Fagaras si atat. Da, sunt de accord ca avem nevoie de un om acolo si stiu ca este singura persoana dispusa sa se implice si sa faca ceva pentru club. Desi, dupa cum le-am spus si colegilor mei aseara la intalnire, sunt de accord ca trebuia votata in acea functie, alta persoana disponibila pe zona respectiva nu avem. Ea era singura si cea mai buna alegere pe care o puteam face, chiar si prin vot democratic (asa cum zice Alex125).
                2. Asa numita problema a "masculilor feroce" (formulare pe care am folosit-o si aseara). V-am spus aseara si va repet: asta este o gandire de Ev Mediu sau, dupa cum zice si Cristi, gandire din tarile arabe. Eu din cate stiu, ne aflam in Romania anului 2011. Haideti sa dam dovada de putina maturitate, ca nu mai avem 11 ani. Cu totii suntem oameni inteligenti si eu zic ca ar fi cinstit sa ne tratam ca atare.

                Acestea fiind spuse, Cristi, te rog frumos sa faci urmatoarele modificari pe forum:
                1. Domnisorului Florin_C99, sa ii pui titulatura de "Co-organizator de intalniri" pentru ca este un baiat extraordinar si de-a lungul timpului s-a implicat foarte mult in acest club, din toate punctele de vedere, si a pus buna-starea clubului mai presus de a lui. Fapte pentru care ii multumim si ii suntem recunoscatori.
                2. Domnisoarei MikyFFR, sa ii schimbi titulatura in "Co-organizator de intalniri pe Fagaras", ca sa fie clar pentru toata lumea ce indatoriri are ea si pe ce arie isi exercita aceste indatoriri. Miky e o fata inteligenta, capabila si cu dorinta de a face ceva pentru acest club, cu sau fara ajutorul celorlalti membrii, nu ca alte persoane. Astfel, va intelege toata lumea ce si cum se intampla prin "kornfield" pe la noi.

                Va rog din suflet, pe TOTI, sa incetam odata cu "telenovela" asta ca ne facem de toata bafta...din nou...in TOATA tara... Chiar nu putem sa respiram pe pamantul asta, daca odata pe an nu facem un circ gratuit? Macar anuntati din timp, cand simtiti ca va apuca hormonelul, si ii rugam pe verzi sa ne faca un thread cu plata si taiem bilete la intrare. Facem si noi un ban cinstit.

                Cristi, sunt constient ca poate ai fi preferat ca tot ce am scris aici sa fie o discutie intre noi doi sau un PM, dar am vrut ca toata lumea sa vada ce am avut eu sa iti transmit ca sa nu iasa apoi discutii ca s-au facut lucruri fara sa stie toata lumea. De asemenea, si eu votez pentru nesanctionarea user-ului Florin_C99 (motivele le ai mai sus).

                Multumesc anticipat si va urez o zi cat mai buna si calma tuturor.

                P.S. Dupa cum v-am spus si aseara, cei care va conduc sunt la munca sau, pentru cei care sunt destul de barbati sa recunoasca, sunt prietenele/logodnicele/nevestele de acasa. Aici nu va conduce nimeni. Clubul asta a fost facut ca sa ne simtim bine unii cu altii, nu ca sa ne batem in grade ierarhice si intersexuale.

                Era o vorba: "Hai sa nu uitam de ce ne-am adunat". Se aplica si in cazul asta, nu doar la betii!!
                Last edited by Sparky; 20 October 2011, 15:56. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Pacat ca nu se poate da Like! la postul lui Sparky, dar are unul de la mine.
                  Sper ca acum a inteles in sfarsit toata lumea despre ce este vorba si nu vor mai aparea discutii aiurea care sa tulbure linistea clubului. Trebuie sa ne mobilizam pentru ca alfel nu vom ajunge nicaieri. Si dupa cum spune si domnul Organizator, ganditi cu capul dintre umeri ;)
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

                  Comment


                  • Sparky: băi mancatear tata, chiar eram reticient cand te-am propus pentru decolorarea in albastru mai deschis, dar bag de seama ca stia sabiuta ce stia
                    asa, sa revenim la oile altora.
                    1. cautati pe sebi8ta, il legati si ii dati la oO pentru ca nu s-a consultat si cu voi cand a luat aceste decizii. din moment ce m-a stresat mai bine de o saptamana cu aceste schimbari, imi era foarte clar ca stie ce zice si nu mai trebuia sa va intreb si pe voi daca e ok
                    2. asa, asa

                    modificari
                    1. request denied. in kornfield este deja un sef pe nume săbiuță si organizator pe scânteiuță. de ce ar mai trebui inca un co-organizator? sa va organizeze pe voi? sa va supravegheze? sau doar din cauza ca "este un baiat extraordinar si de-a lungul timpului s-a implicat foarte mult in acest club"? n-am nimic cu el si chiar apreciez devotamentul, dar nu este justificata aceasta cerere.
                    2. request denied. deja stie toata lumea din kornfield ca ea este co-organizator pe Fagaras. stiu pana si toti moderatorii acest lucru, ati avut voi grija sa afle.
                    3. bai baiete, chiar ma uimesti, as putea sa jur ca tu nu respiri aerul din Brasov!
                    Last edited by crististreulea; 20 October 2011, 20:41.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                    Comment


                    • pentru dat lui sebi "saracie" la oo vreu sa deschid o lista de inscriere!!
                      dat fiind faptul ca io am deschis acesta lista vreu sa fiu privilegiatA de a da cu sutul
                      Apreciez oameni care zic in fata ce au de zis si nu pe la spate.

                      Comment


                      • pele...la Kronstadt aerul e mai oxigenat..acuma..na... unii absorbim mai mult altii mai putin...oricum sa sti ca e de calitate suprema..cu toate ca este tranzitat de multi poluatori mareti.............sa nu mai spunem de schimbarile climaterice...asa e la munte..in tara barsei...
                        Last edited by sebi8ta; 20 October 2011, 22:11.
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

                        Comment


                        • interesant ce se intampla pe aici, si ce este cel mai fain este ca altii iau decizi pentru noi in club. Cand s-a luat decizia de propunere co-organizator trebuia facut poll si votat. Cand a fost vorba de sparky organizator toata lumea a zis da este deacord, de florinel la fel deacord cu coorganizatorul, dar legat de mikky nu s-a zis nimic, nu a propus-o nimeni din club in aceasta functie...a ajuns pur si simplu peste noapte coorganizator. Maine poimaine ne trezim ca avem vreun organizator sau coorganizator cine stie de unde, de prin Bucuresti, Arad, Constanta pe care il alege domni moderatori . Nu asa se face , noi alegem pe cine vrem, nu alti. Nu este vorba de nici o discriminare intre barbati si femei , ceea ce ma deranjeaza este ca nu toti membri sunt deacord cu decizile altora, mai ales a celor care nu sunt in acest club si faptul ca nu ne-a intrebat nimeni pe noi membri de rand despre aceste schimbari.

                          Sebi are partea lui de vina pentru ca nu s-a consultat cu ceilalti membri si nu s-a gandit ca lui i se vor sparge toate in cap.

                          Comment


                          • Big like!!
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

                            Comment


                            • Pot sa va salut?

                              Comment


                              • Originally posted by crististreulea View Post
                                Sparky: băi mancatear tata, chiar eram reticient cand te-am propus pentru decolorarea in albastru mai deschis, dar bag de seama ca stia sabiuta ce stia
                                asa, sa revenim la oile altora.
                                1. cautati pe sebi8ta, il legati si ii dati la oO pentru ca nu s-a consultat si cu voi cand a luat aceste decizii. din moment ce m-a stresat mai bine de o saptamana cu aceste schimbari, imi era foarte clar ca stie ce zice si nu mai trebuia sa va intreb si pe voi daca e ok
                                2. asa, asa

                                modificari
                                1. request denied. in kornfield este deja un sef pe nume săbiuță si organizator pe scânteiuță. de ce ar mai trebui inca un co-organizator? sa va organizeze pe voi? sa va supravegheze? sau doar din cauza ca "este un baiat extraordinar si de-a lungul timpului s-a implicat foarte mult in acest club"? n-am nimic cu el si chiar apreciez devotamentul, dar nu este justificata aceasta cerere.
                                2. request denied. deja stie toata lumea din kornfield ca ea este co-organizator pe Fagaras. stiu pana si toti moderatorii acest lucru, ati avut voi grija sa afle.
                                3. bai baiete, chiar ma uimesti, as putea sa jur ca tu nu respiri aerul din Brasov!
                                oile noastre:
                                1. oO-le lui Sãbiutzã sunt pe tava, asteptam ciocanul.
                                2. asa e, din pacate

                                Modificari:
                                1. Ideea e ca Sãbiutzã are alte treburi mai importante de facut si la un nivel mai inalt si pe mine m-ar ajuta foarte mult un baiat ca Florinel, care sa ma ajute cu activitatile locale. Cu Sebi e mai greu sa il intalnesti. Ai mai multe sanse cu Basescu. Asta e motivul pentru care l-am propus pe Florinel co-organizator, pe langa faptul ca e un baiat deosebit .
                                2. De accord cu tine, dar ma zis sa fie negru pe alb...ma rog...portocaliu pe lila Sper ca a inteles toata lumea chestia asta si putem sa mergem mai departe cu vietile noastre.
                                3. E acelasi aer pentru toti, Cristi...doar ca unii il inhaleaza prin te miri ce orificii si nu cele care trebuie, iar de expirarea aerului...nici nu vreau sa discutam.

                                Mersi frumos.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google