Virtual Tuning
Collapse
X
-
am o rugaminte pentru cei care se pricep. as vrea sa imi pun "un fel de pleoape " facute din autocolant , nu vreau pleoape ca sa imi sara la viteza sau sa nu le pot da jos etc. am vazut la un golf 4 , bine ca acolo e simplu dar aici nu stiu cum sa fac, sa pun si pe semnalizare sau nu.. se poate un mic ajutor?
-
Dacia Logan - VTAttached Files
Leave a comment:
-
am facut si eu cevaOriginally posted by vyp75 View Postce se poate face?
sper sa iti placa
Attached Files
Leave a comment:
-
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste modificari?! As dori daca poate, o alta culoare (diferite nuante, sau combinatii de culori)
As vrea modificat pragurile,astfel incat sa pastreze oarecum linia masinii,de la spoilerul fata pana la cel spate..
Eventual un eleron, dar ceva soft..si un set de jante...ceva wolfrace kendo Black, negre cu marginea cromata.
Rog a se respecta cererile.Last edited by cristi3775; 15 March 2010, 18:31.
Leave a comment:
-
acuma am gasit poza cu astea ca sunt asemanatoare cu alea de bmw deci cine ma poate ajuta sa imi puna jantele astea pe masina !!!
Leave a comment:
-
vdmihai mai am o rugaminte mai poti sa imi pui jantele astea pe masina ca celelalte nu se mai fabrica ms multAttached FilesLast edited by razva22ar; 22 December 2009, 20:58.
Leave a comment:
-
-
sal cine ma poate ajuta si pe mine sa puna jantele astea pe masina (daca se poate , alte poze nu am sa pun ) multumesc
Leave a comment:
-
La photoshop mai conteaza si selctiile tre sa mergi incet cu mouse-ul sa nu iasa ca din topor
Leave a comment:
-
@Al!n - Habar nu aveam ca exista soft special pentru tunat masini.
In general se foloseste Adobe Photoshop dar si Freehand-ul. pentru photoshop tre sa inveti bine lucrul cu layere, perspective etc, iar pentur freehand ai nevoie de mana.
Leave a comment:
-
Citeste si tu mai sus oleaca scrie clar photoshop.Cauta pe google si ai sa gasesti tutoriale de virtual tuning,cum sa incepi cu virtual tuning, chestii dastea.Nu exista program special de tunat masini decat tuning car studio....care e un fel de paint.
Leave a comment:
-
incearca cu photoshop.te ajuta la foarte multe chestii, nu numai virtual tuning.bafta
Leave a comment:

Leave a comment: