Originally posted by Alex Matei
View Post
Virtual Tuning
Collapse
X
-
cu gri deschis chiar nu reusesc....
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
si pentru ca vine iarna si o sa schimbam rotile, as vrea ca pe perioada iernii sa le vopsesc... daca puteti si vreti, as dori un VT cu vopsirea lor...Attached Files
Leave a comment:
-
@Aurash Sunt incepator in VT insa sper sa iti poti face o idee.
Plus 2 incercari de-ale mele.
Leave a comment:
-
Salut baieti ! vreau sa imi faceti si mie va rog un VT cu vopsirea jantelor...ce culoare credeti voi ca ar da bine pe masina....eu ma gandeam la un Grii inchis ....voi ce parere aveti ???
Leave a comment:
-
salutare ma poate ajuta si pe mn cineva cu montare coltare bara spate si difuzor bara coltarele vopsite in culoarea masinii
Leave a comment:
-
Mersi mult.
Prima varianta imi place mai mult pentru ca toate masina e gri si nu am nimic negru. Deacea m-ar tenta un stop din acesta.
Al doilea e faina, dar am buton la portbagaj la care nu vreau sa renunt. Si cu buton deja nui Clean.
Leave a comment:
-
Le-am montat eu
Leave a comment:
-
Cineva poate sa ma ajuta cu "montarea" stopurilor pe masina?
Multumesc anticipat.Attached Files
Leave a comment:
-
@bro, merci mult, dar nu prea vreau cu pleoape, am zis de ce, prea tare ma complic ( sa nu mai zic ca tre sa le si vopsesc
)))) ) am sa postez acolo, abia acu am vazut ca e pe lc p neamt.
Leave a comment:
-
data viitoare posteaza pozele pe topicul de mai jos, acolo te ajuta mai multi oameni, e topic de tuning virtual la cerere
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
vad ca ai masina verde cameleon, ca a mea. iti atasez si o poza cu loganul meu, sa vezi mai bine cum arata in realitate cu pleoape.Last edited by bro; 17 April 2010, 12:58.
Leave a comment:

Leave a comment: