If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bre nu te "doare ochii" cand te uiti la beemer-ul ala???
Cand revin pe plaiuri dobrogene urc si eu cate ceva.
@jocker - super, dar parca prea mult feather si blur, parca ascunzi ceva...
Si eu cu una bucata ce BFF "tunata" cand nu aveam ce face ...
P.S la schimbat culoare dati:Image -> Adjust -> Hue/Saturation si bifati Colorize ... si va jucati cu culorile ... pt mai multe detalii am YM : mircea_theplayer
baieti,cu sigla aia pentru bucuresti chiar nu puteti lucra?este pentru o cauza nobila!va multumesc anticipat...uita-ti...din astea doua sa faceti 1 una singura...cu loganu asta wrc in interior si fundal negru...doar ca galbenu sa fie o idee mai intunecat.v-am fi extrem de recunoscatori!ms mult
as vrea si eu daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o poza facut de unu care se pricepe.sigla aia cu bmw sa o trasnformati in una cu dacia.asemanator cu ce am incercat eu.(sunt praf la calculator)va rog mult!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: