Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dar daca masina e impinsa si cineva o ghideaza cu ajutorul volanului si loveste o masina sau loveste un pieton, cum va fi tratata aceasta situatie? Cel care o ghida n-are permis ca ...nu conduce, masina n-are RCA valabil ca ...nu circula. Ce acte va prezenta organelor de ancheta cel care ghida masina si a produs evenimentul? Intreb si eu.
    Last edited by IancuMIC; 16 April 2019, 08:13.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • Despre ceva similar am citit recent. Un autobuz plecat singur si care a lovit niste chestii.
      https://www.observatorulph.ro/viata-...loc-fara-sofer

      Conducatorul auto a fost amendat de Politie, mai mult ca sigur pentru parasirea autovehiculului fara a-l asigura. Dar nu pentru ca ar fi produs accidentul ca sofer. Ca nu era sofer atunci.
      Definitia accidentului rutier nu include prezenta unui sofer la volan, doar un vehicul in miscare.

      Comment


      • Conducătorii auto care încalcă legislația rutieră vor avea din nou posibilitatea de a plăti amenda contravențională primită direct la polițistul care a constatat abaterea, potrivit unui proiect legislativ ce a primit recent votul favorabil al senatorilor.
        Conducătorii auto care încalcă legislația rutieră nu vor avea posibilitatea de a plăti amenda contravențională primită direct la polițistul care a constatat abaterea. Posibilitatea de a plăti amenda direct la polițist a fost propusă cu mai puțin de o lună în urmă, dar deputații au eliminat-o recent dintr-un proiect legislativ ce a primit votul decisiv al acestora.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • situatia similara in care este pus soferul care are motorul oprit la masina, iese din masina, o impinge de stalpul fata si eventual ghideaza cu o mana pe volan.
          Dar daca masina e impinsa si cineva o ghideaza cu ajutorul volanului si loveste o masina sau loveste un pieton, cum va fi tratata aceasta situatie?
          Buna intrebare. Am ramas cu masina in pana (nu cu Loganul) si o impingeam sa ajung undeva sa o pot lasa pe dreapta. Ca sa ajung la locul respectiv intersectam o straduta care avea "cedeaza trecerea". Daca m-ar fi lovit masina care venea de pe straduta respectiva, s-ar fi considerat ca aveam prioritate? (fata de nesimtitii aia care se bagau in fata mea vazand ca imping masina si nu tineau cont ca masina mea are prioritate)??? Daca impingeam in continuare, iar unul ar fi intrat in mine, se considera ca nu mi-a acordat prioritate?

          Comment


          • gec trebuie sa stie cum sta treaba in cazul asta.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google