am eu 2 jante noi - 200 RON
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer + amplificator + cablaj + condensator) - 1800 lei
- HDD Seagate, SATA-II, 500GB - 180 lei
- Sistem AMD - Procesor AMD Quad-Core 9500, placa baza Gigabyte GA-M56S, 4Gb RAM DDR2, 2 x 500 Gb HDD, GeForce 9800 GT 512 Mb, DVD RW, Card reader, sursa Spire, carcasa RAIDMAX Sagitta 2 Black + Monitor LG 22" , gri, DVI + VGA, Rezolutie 1920 x 1080 pixeli - pret 1800 lei
- Blackberry 9000 bold - 450 lei
se schimba:
- 4 jante tabla intoarse negre + set capace camioneta, cu model normal + diferenta
Comment
-
Vand 4 jante aliaj Logan Sinaia, originale.
Jantele au fost pe masina mea care a fost echipata din fabrica cu ele si se afla in conditii excelente. Sunt echipate cu valve, capacele+surub antifurt.
Pret 800RON negociabil.
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
Originally posted by AlexAXL View PostVand sau SCHIMB Jante R15, 4 prezoane, inele de centrare.
Se potrivesc pe foarte multe tipuri de masini printre care: Opel , Logan , Sandero, Chevrolet Lacetti, Hyundai Accent, W Golf 3 si 4, BMW seria 3 , Ford Fiesta, Daewoo Cielo, Seat, Renault si altele cu distanta intre prezoane 4X100.
sau un pret de vanzare te rog
Comment
-
Vand 4 jante aliaj Logan Sinaia, originale.
Jantele au fost pe masina mea care a fost echipata din fabrica cu ele si se afla in conditii excelente. Sunt echipate cu valve, capacele+surub antifurt.
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
-
Vand sau SCHIMB Jante R15, 4 prezoane, inele de centrare.
Se potrivesc pe foarte multe tipuri de masini printre care: Opel , Logan , Sandero, Chevrolet Lacetti, Hyundai Accent, W Golf 3 si 4, BMW seria 3 , Ford Fiesta, Daewoo Cielo, Seat, Renault si altele cu distanta intre prezoane 4X100.
750RONNu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
Comment