Nimeni in tot Pitestiul care sa ma ajute cu piese?
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
Vand 2 gume Barum Polaris 2 195/65/R15, pt sezonul de iarna.100 lei amandoua.pt poze : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...51&postcount=8
Comment
-
Cum cat dai acum bara fata? Este in stare buna? Prezinta lovituri/zgarieturi, a suferit reparatii anterioare?Originally posted by solano View PostPORO, grila am dat_o ieri, am tot sperat sa o dau cu tot cu bara, dar daca nu s-a putut, am dat_o separat. a ramas bara cu grila normala, si farurile
se mai adauga un set de faruri custom de ph 2, pret 400 ron
[ATTACH]329470[/ATTACH] [ATTACH]329471[/ATTACH]Guns don't kill people, people kill people.
Comment
-
cosmin ai pmOriginally posted by cosmin_uau View Postsolano trimite pm cu pretul final la serigrafie,acee..............etc
apate, ai PM, bara este impecabila, nu prezinta nici un fel de problemaOriginally posted by Apate View PostCum cat dai acum bara fata? Este in stare buna? Prezinta lovituri/zgarieturi, a suferit reparatii anterioare?
Comment
-
vand display pe negativ + ace rosii de duster, pret 50 ron la pachet sau 30 ron displayul si 20 limbile rosii
Comment
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer + amplificator + cablaj + condensator) - 1750 lei
- HDD Seagate, SATA-II, 500GB - 130 lei
- Nokia 5310xm - pachet complet - 250lei
- jante intoarse + set capace camioneta, negre - schimb cu unele normale + diferenta
- kit xenon H4 35W - 180lei
- bara fata PH1 + coltare pilot, rosie - schimb cu una stock + diferenta
- Dacia Logan 1.6MPI, 2006, servodirectie, computer bord, geamuri electrice fata, proiectaore ceata, folie omologata RAR, senzori parcare, portbagaj "clean", culoare rosie
Comment

Comment