Dupa mine asta ar fi cea mai potrivita
) v v v good ..! si da..bine ca exista si o gama de culori ..cat sa nu fie nimeni nemultumit..!!
) ca e cam sui saracu`..eu am zis mai demult..ca no`..o iesit cumva aiurea din cauza..faptului ca no`..s o facut noaptea tarziu si deh!! scuze ..si postum si ante-..insa ..no`..de e posibil..sa se faca o rectificare n ar fii chiar rau! multumesc anticipat!!
..acu` ca m am uitat..e chiar ..pussy..rau!
pana la urma de aia m am si chinuit si implicit propus..!? nu? ..acest aspect ce tine de ..latura cromatica..!! insa..vedem..cine ce si cum..nu?
cel mai corect!!
..ca faceam eu ...acu` ce sa fac? pana la urma..e vorba se simpla prelucrare..implicit de o serie de addon uri..ce se pot executa de oricine are ceva cunostiinte in materie..!!! asa ca..da teoretic..e fezabila ideea!
vedem..ce o sa iasa..! insa am certitudinea..ca ..produsul finit o sa fie pe masura asteptarilor..!!! nu?;)) pai!! se poate altfel!?

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment