@neo..nu pui o poza cu masca de la logan?
)) la cate seminte si suc gratis se da!!!! e oarecum ..implicit nu?
))
)
sunt multi fani din cate observ..!! macar eu nu sunt prea...la curent cu cele info` uri referitoare la cele personaje din k1..ca sa nu mai vb de evenimentul in sine..de la zero tv!! so inainte sa arati cu degetul ..ia vezi`..cine e mai la curent cu ..emisiunile de profil!!
))) si btw..era doar ca si un pamflet si nu o promovare"..gen reclama mascata ;) totusi!!! exact cum o fost si ridicarea in slavi a lui salam acu` nu stiu cata vreme...macar saracu` a avut de ce sa fie luat in seama!! no commm----!!
))) e mai indicat asa!!
event poate dupa ce mai reusesc sa aj si eu pe la o spalatorie ceva...caci cu vremea in cauza...cam greu!! si mi e rusinica!!
..! macar sa fiee..care este"!!
daca tot venii vb!
pai nu?!
) zici ca esti fantomas nu alta!!
) oricum la stilul de mers gen road runner cam greu sa te vaza` omu`..!!
)
nu de alta insa...cine stie..!!? cand ai nevoie sa devii invizibil!!;)
.. mai sunt si altele pe banda..insa..usurel..usurel. azi cva ..maine altcva..ca asa se face`..
..
...tineti aproape!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment