Lasa Sli mai bine sa le faci o surpriza .. ar fi mai de efect ..
Intalnirea regionala de la Brasov 2011
Collapse
X
-
te iau eu mishule daca vrei sa vii , am 3 locuri disponibileOriginally posted by Mishu View Postvreau si eu sa merg
dar n-am cu cine 
care ma ia si pe mine ?
Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
@Misule daca vrei sa vii se gaseste loc prin vreo masina .. cu o saptamana inainte o sa facem o lista serioasa ca sa vedem cum ne organizam ..
@Viberul - hai sa iti explic o chestie ca am vazut ca ai zis ca nu are rost sa mergem 2-3 masini
Daca te-ai uitat pe lista ai vazut ca celelalte filiale ale clubului participa cu mai multi membrii , DAR cei care participa de la ei nu e prima oara cand vin la regionale sau nationale , ca si ei au inceput la fel .. prima oara au mers 2-3 masini .. s-au imprietenit .. au mai venit anul viitor inca 2-3 masini si in felul asta a devenit grupul mai strans . Plus ca in timp iti faci prieteni pe forum din alte orase si o sa doresti sa stai macar o data pe an sa glumesti .. sa povestetsti .. sa te simti bine .
Si de asta trebuie , din punctul meu de vedere , sa participam si noi la Brasov . Nu conteaza cati o sa fim ..
Ti-am explicat lucrurile astea in cel mai prietenesc fel .. nu am nimic cu tine .. sper sa nu fie cu suparare !Last edited by MihaitzaMCV; 17 February 2011, 13:22.
Comment

Comment