Originally posted by faraonw
View Post
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cel mai decent pret l-am gasit langa stadionul astra in curtea poligonului la 80 de lei montat curea si rola intinzatoare,dar cu piesele mele..
Leave a comment:
-
Salutare , imi puteti recomanda un kit (marca /nume ) si service pentru schimbat distributie la benzinar de 1,4 ?
evident cu preturi decente la manopera.
Leave a comment:
-
si mai sunt inca)).multumesc domn' Razvan
Attached Files
Leave a comment:
-
pam pam..au venit si astea, in total vro 6 woofereAttached Files
Leave a comment:
-
se merita dvd-ul meu pe toate astea?
/ subwoofer in incinta bass reflex diametru difuzor: 30 cm putere RMS: 250W putere Max: 750W impedanta: 2x4 ohmi raspuns in frecventa : 30Hz - 150Hz sensibilitate: 92,4dB / 2,83V /
/ amplificator monobloc clasa AB Putere - 1x150W RMS la 4 ohmi / 1x250W RMS la 2 ohmi Masuratorile de putere au caracter independent de producator (MTX) si sunt facute de catre CEA; toate s
/ MP3 player auto cu port USB putere 4 x 50 W MOSFET Compatibil MP3, WMA, WAV cu ID3/WMA Tag (USB) Tuner AM/FM cu RDS si HS-IVi Modul bluetooth incorporat pentru convorbiri in regim
pam pam..au venit si astea..) fac colectie am vro 6 woofere
)
Leave a comment:
-
-
dap de la el..dar nu mai plec maine ca e urat pe transfagarasean..daca vrei eu dau comanda de un eleron de portbagaj si ne combinam amandoi la drum daca vrei..
Leave a comment:
-
cataline difuzorul de la bara spate al tau e luat de la cosmin uau?
Leave a comment:
-
Vreau sa imi cumpar si eu o statie cb si nu stie ce sa aleg....poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi...ca pe net am vazut ca sunt multe modele
Leave a comment:
Leave a comment: