Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
azi am fost la CNCA CAR AUDIO Brasov,super frumos,acolo muzica nu gluma,dar m-a lasat masca dubitza de la Digital Designs... :O e horror in termeni buni,am fost cu alin(Cynegeticos al nostru) si a scos 140 Dbpentru el e arhisufiecient
felicitari Alin pentru aceasta si mult succes in continuare !
Photo0394.jpg
Photo0392.jpg
Leave a comment:
-
niste cutii mari caut.. trebuie sa bag niste carti vechi si am multe...o sa incerc si la Obi. mersi mult.
Leave a comment:
-
are in OBI cutii ,am vazut ieri si sunt destul de mari si nu sunt nici scumpe
Leave a comment:
-
sa ma uit si eu pe acasa sa vad ce cutii am..iti trebuie de o anumita dimensiune/?
Leave a comment:
-
mersi razvan...am intrat pe site dar zice ca o comanda minima este de 100 lei, mi se pare mult nu-mi trebuiesc mai mult de 10 cutii....asa ca o sa incerc la Ikea, astia sigur ar trebui sa aiba.
Leave a comment:
-
Merge cineva la Brasov la CNCA in weekend-ul acesta?
Este un concurs de car-audio acolo si poate ne strangem sa mergem mai multi...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
salut baieti...caut niste cutii de carton, de unde as putea achizitiona si eu cateva?
sau daca are cineva pe acasa si nu mai are ce face cu ele...le-as lua eu si cu o mica atentie din partea mea bineinteles ;)
Leave a comment:
-
are cineva idee de la ce naibii tot imi arde pompa de benzina ??... ca si la asta care am pus-o , a inceput sa faca la fel ca cealalta : " cand se incalzeste combustibilul , nu mai are vlaga in ea "
... se pricepe careva ??
... ca sa nu mai zic ca liniile de la apa , mi-au crescut de mai aveam 2 liniute si se umplea aia
Last edited by maf1688; 22 June 2013, 17:36.
Leave a comment:
Leave a comment: