Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RAZVAN-005
    replied
    priveste aici cam ce are

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    aline dar ce ai in portbagaj?de ai scos 140?

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    azi am fost la CNCA CAR AUDIO Brasov,super frumos,acolo muzica nu gluma,dar m-a lasat masca dubitza de la Digital Designs... :O e horror in termeni buni,am fost cu alin(Cynegeticos al nostru) si a scos 140 Db pentru el e arhisufiecient felicitari Alin pentru aceasta si mult succes in continuare !
    Photo0394.jpg

Photo0392.jpg

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    niste cutii mari caut.. trebuie sa bag niste carti vechi si am multe...o sa incerc si la Obi. mersi mult.

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    dute la kaufland la nord

Leave a comment:

• loganfrc
    replied
    are in OBI cutii ,am vazut ieri si sunt destul de mari si nu sunt nici scumpe

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    sa ma uit si eu pe acasa sa vad ce cutii am..iti trebuie de o anumita dimensiune/?

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    mersi razvan...am intrat pe site dar zice ca o comanda minima este de 100 lei, mi se pare mult nu-mi trebuiesc mai mult de 10 cutii....asa ca o sa incerc la Ikea, astia sigur ar trebui sa aiba.

Leave a comment:

• cynegeticos
    replied
    Merge cineva la Brasov la CNCA in weekend-ul acesta?
    Este un concurs de car-audio acolo si poate ne strangem sa mergem mai multi...

Leave a comment:

• RAZVAN-005
    replied
    ce dimensiuni ?
    am vazut in metro si in ikea dar nu mai retin preturile
    sau orienteaza-te pe aici

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    salut baieti...caut niste cutii de carton, de unde as putea achizitiona si eu cateva?
    sau daca are cineva pe acasa si nu mai are ce face cu ele...le-as lua eu si cu o mica atentie din partea mea bineinteles ;)

Leave a comment:

• maf1688
    replied
    are cineva idee de la ce naibii tot imi arde pompa de benzina ?? ... ca si la asta care am pus-o , a inceput sa faca la fel ca cealalta : " cand se incalzeste combustibilul , nu mai are vlaga in ea " ... se pricepe careva ?? ... ca sa nu mai zic ca liniile de la apa , mi-au crescut de mai aveam 2 liniute si se umplea aia
    Last edited by maf1688; 22 June 2013, 17:36.

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    ma bucur ca ai rezolvat'o!

Leave a comment:

• foxxbiker
    replied
    Originally posted by faraonw View Post
    da este..dar in partea cu stadionul
    Multumesc de recomandare @faraonw , am fost astazi acolo si am rezolvat , service ok , pret manopera rezonabil , mecanic & patron foarte amabili .

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    da este..dar in partea cu stadionul

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google