Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maf_marcel
    replied
    in sfarsit printre voi ... ca am avut probleme cu adresa cealalta

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    caut la metro selgros bosh sunt undeva in jur de 50 de lei perechea,stiu ca am luat eu pt vito,dar nu aero

urmatoarele achizitii care imi vor ajunge la primavara :
    Hifonics Brutus BRX1600.1D • 1600W RMS Class NextGen Super-D Monoblock Brutus Series Amplifier • RMS: 600W x 1 @ 4 ohms 1200W x 1 @ 2 ohms 1600W x 1 @ 1 ohm • Total RMS Power: 1600W • CEA-2006 Compliant • Bass Boost: 0-10 dB at 40 Hz • Aluminum Alloy Heatsink with Illuminated Hifonics Logo • Dimensions: 15-15/16"L x 10-5/16"W x 2-1/2"H

Belva BAK02 • 1/0 Gauge Premium CCA Copper Clad Aluminum Complete 2-Channel Amplifier Wiring Kit with RCA for Amplifiers up to 2000 Watts - RED • 1/0 Gauge Amplifier Installation Kit • For Amplifiers Up To 2000 Watts RMS • Premium CCA Copper Clad Aluminum • Helical Twist 2-Channel RCA Cable • ANL Fuse Holder with 100 amp fuse • Complies to American Wire Gauge standards

Pyramid TW18 • 300W 3-1/4" Aluminum Bullet Horn Tweeters 3-1/4” Bullet Horn Tweeter • 300W Max • 150W RMS • Aluminum horn tweeter • 1” Super tweeter • Capacitor crossover network & hardware • Ferrofluid enhanced • 4 or 8 Ohms impedance • 20oz. Magnet structure

Alpine CDE-147BT • In-Dash CD/MP3/WMA Car Stereo Receiver w/ Bluetooth USB Auxiliary Input and 2-Way iPod Control • 50W x 4 Chan. Max 18W x 4 Chan. RMS • 3 Sets of 4V Preamp Outputs • 9-Band Parametric Equalizer • 24-Bit Digital Analog Converter • Bluetooth 3.0 Technology

Pioneer DEH-X9500BHS • In-Dash CD/MP3/WMA Car Stereo Receiver w/ Bluetooth HD Radio iPod Control Pandora & MIXTRAX • Full-Dot 3-Line LCD Display • Built-In HD Radio • 50W x 4 Chan. Max 14W x 4 Chan. RMS • 3 Sets of 4V Preamp Outputs • 5-Band Graphic Equalizer • Advanced Sound Retriever • 24bit Digital Analog Converter
    Last edited by faraonw; 30 November 2013, 23:38.

Leave a comment:

• vladcosmin
    replied
    Stie cineva pe unde gasesc si eu niste stergatoare bune si ieftine prin ploiesti,de tip aero?Exclus Bosh,etc ca sunt peste 100 si ceva de ron,am inteles ca Alca sunt bune,insa am gasit doar simple,nu aero.

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    mersi baieti...o sa vorbesc cu Faraonw (Cata) daca mai face....Waz-ule te sun eu daca e...

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    bidepa iti recomand eu un baiat carre mia facut mie sunama si sa vb cu el

Leave a comment:

• dorupopa2006
    replied
    bidepa intreaba-l pe cata(faraonw) daca mai face.

Leave a comment:

• PiciuX
    replied
    @bidepa vorbeste cu fratello

Leave a comment:

• vishuveve
    replied
    Are cineva niste rca-uri de care se incurca?

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    cine se ocupa in ploiesti de schimbat iluminat climatizare la un ph1?si cat ma costa aceasta modificare?

Leave a comment:

• andrei_aol
    replied
    Originally posted by YzyBoy View Post
    incearca la fibec
    am incercat si mi le baga pe naspa in uzina, trebuia sa se fereasca, sa mi le faca cand are timp si ma tinea incurcat mult si bine si nu vreau complicatii din astea ci pur si simplu sa merg la un atelier, le las acolo o juma de ora o ora si le iau, am platit si adio

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    Originally posted by andrei_aol View Post
    salut prahoveni, am si eu o rugaminte, stie cineva unde imi pot sabla si eu 5 jante de aluminiu pe 15 in ploiesti, campina sau zonele astea apropiate? apropo am vazut ca parerile sunt impartite despre salbarea jantelor de aluminiu are cineva vreun sfat? imi cer scuze daca mai o fi si alt thread deschis despre asta
    incearca la fibec

Leave a comment:

• andrei_aol
    replied
    Originally posted by dorupopa2006 View Post
    asta nu mai stiu,ce material aveau jantele,stiu doar ca dupa ce le-a vopsit gri metal lucios,aratau ca noi....
    aline,sus cu ele sa le auzim... ;)
    ok ,mersi frumos de ajutor, o sa merg prin teleajan sa ma interesez mai bine

Leave a comment:

• dorupopa2006
    replied
    asta nu mai stiu,ce material aveau jantele,stiu doar ca dupa ce le-a vopsit gri metal lucios,aratau ca noi....
    aline,sus cu ele sa le auzim... ;)

Leave a comment:

• andrei_aol
    replied
    Originally posted by dorupopa2006 View Post
    stiu ca in teleajan pe langa pasarea albastra era o firma care sabla,acum un an 60 lei 4 jante si a sablat un prieten.
    dar sti cumva daca jantele sunt din dur aluminiu sau magneziu se pot sabla cu pulbere de nisip sau alice (pe mine ma intereseaza sa le dau o textura poroasa pe suprafatza jantei, nu vreau sa iasa lucuiasa ca urmeaza sa le vopsesc cu vopsea mata), eu am vazut pe net ca ptr aluminiu trebuie o anumita pulbere cu granule din material plastic ca sa nu ''muste'' din aluminiu prea mult

Leave a comment:

• cynegeticos
    replied
    Noile achizitii : Tweetere Hertz SPL ST44
    Ca si idee, cu o amplificare buna vor suna cam de 2-3 ori mai tare fata de acum
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google