Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• YzyBoy
    replied
    Imi pare rau sa aud asta Mihaitza,sper sa rezolvi problema ,si ce pot sa zic,spor la vanzare,mie unu imi pare rau de masina ptr ca nu poti sti pe a cui mana va ajunge in caz ca se va vinde...Pot sa ii doresc doar un nou proprietar care sa aiba grija de ea ...

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    MCV-ul e la vanzare .. 4500 euro ultimul pret .
    Am nevoie de bani repede ca am o problema in familie .
    Last edited by Seba; 27 November 2017, 10:55.

Leave a comment:

• grafy
    replied
    Salutare, bine v-am gasit.
    Imi puteti recomanda va rog un tinichigiu auto ieftin si bun.

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    mafule se adapteaza daca are sina ca la noi merge daca are dinacea in caroserie nu merge

Leave a comment:

• maf_marcel
    replied
    am si eu o intrebare : scaunul fata sofer , se potriveste pe sinele de la logan ? sau trebuie sa dau eu alte gauri ??
    Attached Files

Leave a comment:

• PiciuX
    replied
    [QUOTE=Cristyano;1550783]@Piciux : M-am gandit la varianta aceasta sa dau comanda de la daciashop, am facut un calcul si ma costa cam 900 lei piesele + manopera 200 sa zic.Nu prea am incredere in magazinele de pe 23 august ca sunt originale. Am intrbat la Poliserv si ma costa ~20 mil, prea mult. Imi poti lasa pm cu adresa/numele serviceului/nr de tel? Poti sta langa masina cand ti-o schimba?

Baiatul are service-ul in Baicoi. Eu numai la el m-am dus, intotdeauna multumit. De multe ori lasam masina acolo si plecam. Niciodata nu au fost probleme. Poti sta langa el. La Poliserv mi-a povestit cineva ca s-a dus sa schimbe distributia, iar dupa ~10.000km s-a rupt cureaua si i-au schimbat motorul. Acum e cu dus si intors, tu faci cum crezi. Se poate sa fie "defecta" cureaua din fabrica. Degeaba iti da daciashop garantie daca nu o montezi in service autorizat. Nu mai e valabila. In functie de ce hotarasti, imi zici si iti dau adresa/nr tel.

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    Originally posted by tavinush View Post
    aveti dreptate. la magazine nicio sansa. am luat 23 august la rand, omnia, sc valmari (cel din spatele pub doroftei). se uitau unii la mine de parca le ceream piese de ozn.
    momentan am facut rost de o bucata de pal si o sa-l rog pe tatal meu sa o decupeze pe strung (strung pt prelucrari metalice), desi nu cred ca o sa reusesc ceva.
    @faraonw daca nu reusesc sa fac ceva, mai mult ca sigur te contactez.
    acum intreb si eu ca prostu': care e diferenta dintre pal si mdf?
    http://www.okazii.ro/sisteme-audio-a...858-a128544636
    Eu pt usile fata am facut un patrat de 20x20 si pe urma am taiat gaura pt boxe..este mult mai simplu..

Cristi service'ul este pe dn1 in pucheni-mosneni pe dreapta pana in brutarie
    Last edited by faraonw; 20 January 2014, 22:10.

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    @Piciux : M-am gandit la varianta aceasta sa dau comanda de la daciashop, am facut un calcul si ma costa cam 900 lei piesele + manopera 200 sa zic.Nu prea am incredere in magazinele de pe 23 august ca sunt originale. Am intrbat la Poliserv si ma costa ~20 mil, prea mult. Imi poti lasa pm cu adresa/numele serviceului/nr de tel? Poti sta langa masina cand ti-o schimba?
    @faraonw : O sa intreb si la Cosmin sa vad cat ma costa. Imi poti lasa pm cu adresa/numele service-ului/nr de tel?
    Multumesc baieti!

Leave a comment:

• tavinush
    replied
    aveti dreptate. la magazine nicio sansa. am luat 23 august la rand, omnia, sc valmari (cel din spatele pub doroftei). se uitau unii la mine de parca le ceream piese de ozn.
    momentan am facut rost de o bucata de pal si o sa-l rog pe tatal meu sa o decupeze pe strung (strung pt prelucrari metalice), desi nu cred ca o sa reusesc ceva.
    @faraonw daca nu reusesc sa fac ceva, mai mult ca sigur te contactez.
    acum intreb si eu ca prostu': care e diferenta dintre pal si mdf?

Leave a comment:

• PiciuX
    replied
    tavinush, poti sa folosesti si pal doar sa nu le scoti de multe ori ca se macina..inele din mdf are userul sharky sau ceva de genul..cauta la anunturi

Last edited by PiciuX; 20 January 2014, 19:58.

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    Distributia eu am luat'o d la cosmin uau si am schimbat'o acasa,dar iti pot recomanda un service unde ma duc eu si costa cam 250 de lei si iti da si factura

Originally posted by tavinush View Post
    unde gasesc si eu niste inele mdf in ploiesti? vreau sa imi montez niste boxe de 16.5 pe spate.
    Iti fac eu din pal daca vrei,eu mi'am facut pt alea de fata , daca esti interesat suna'ma 0721.584.580
    Last edited by faraonw; 20 January 2014, 19:40. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• PiciuX
    replied
    Eu am luat piesele de la daciashop, dar nu le-am montat in service autorizat. De fapt e autorizat service'ul, dar ca sa imi dea factura imi cerea dublu si ceva manopera. Fara a fost 150 lei. Ca idee am mai intrebat prin oras la ekatrust (400 lei manopera), motormania (350 lei). Peste ~5000km urmeaza sa o schimb a2a oara. Nici o problema pana acum.

Piese : pompa apa hepu

curea gates si rola snr

curea gates sau contitech (continental) pentru alternator/pompa servo..a mea n-are ac
    Last edited by PiciuX; 20 January 2014, 19:07.

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    @tavinush : nu cred ca o sa gasesti in Ploiesti, pe la magazine.M-am interesat si eu acum ceva timp pe la Omnia si in spate la Doroftei Pub si nu am gasit. Poti gasi aici sau la be-loud.ro

Cine ma poate ajuta si pe mine cu informatii privind schimbarea distributiei. De unde v-ati cumparat piesele? La ce service autorizat le-ati montat? Pret manopera?

Leave a comment:

• tavinush
    replied
    unde gasesc si eu niste inele mdf in ploiesti? vreau sa imi montez niste boxe de 16.5 pe spate.

Leave a comment:

• bidepa
    replied
    bine ai revenit domnu Maf

are cineva drum in bucuresti saptm asta?
    Last edited by bidepa; 13 January 2014, 19:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google