laoreate1.4-arata bine a 3 a poza...
Andr33y-mai bine fa o lista cu cei care te au votat ....bafta!
Andr33y-mai bine fa o lista cu cei care te au votat ....bafta!
, tre sa trimit in termen de 5 zile la buc. datele
(... cred ca o sa ma apuc sa devin naibii pieton , asa stiu ca nu iau nici una pt radar
)
) stiu cum e mafule,intr.un fel e bine ca luam amenda pentru ceva de genu,ca poate odata si odata ne invatam minte sa nu mai calcam acceleratia peste limitele''legale''.....puii mei...
, tre sa trimit in termen de 5 zile la buc. datele
(... cred ca o sa ma apuc sa devin naibii pieton , asa stiu ca nu iau nici una pt radar
)

)
))))))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment