If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
frumoasa intalnirea doar ca a fost prea cald...dar cu ploile de zilele astea..parca preferam calduraX_X.. parerea mea ) poate duminica facem si un gratar :>:>:> ce ziceti?
Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.
Ai dreptate octav..a fost vremea numai buna... azi a fost o zi productiva. Mi-am pus pleoape la masina, cu ajutoru' lui Barbu Octav...si usor usor vor aparea din ce in ce mai multe modificari...urmeaza jantele, lipsesc doar fondurile Sa va arat si niste poze:
S'ar vedea mult mai frumos vopsite, pentru ca ele sunt facute cu scopul sa dea impresia de bad-boy. La tine nu se vede rau, prima data am zis ca ai bad-boy. pune pe cineva sa ti'le vopseasca sa vezi cum se vede:x
Duminica 12.06.2011 orele 18 va avea loc intalnirea Logan Club Pucioasa.Program schimbat .
Astept membrii si simpatizantii .
Va astept la un pop corn si o coca cola rece.
Maine seara asteptam la intalnire cat mai multi membrii si simpatizanti la intalnire...poate facem si noi ceva interesant > macar un jar ceva... hai sa venim fiecare cu cate o idee noua, sa fim mai inventivi, sa facem intalnirile din ce in ce mai interesante, sa atragem cat mai multi loganisti!
am facut o mica greseala la postarea anterioara, am scris de doua ori "la intalnire" imi cer scuze..e si oboseala de vina
Last edited by balasa-andrei; 11 June 2011, 21:58.
Reason: Automerged Doublepost
Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment