.
Putin cam racoare ...cred ca fata cu vremea e de vina.De data Ma_shina a venit cu frigul,in loc sa ne aduca ceva soare de la capitala.
Din pacate am descoperit o "mica" problema la alternatorul uneia din masini,problema care speram ca o sa se rezolve cit mai repede.
Multumim de vizita lui Jenu.Oricind esti bine venit,eventual si cu alti colegi.Cu cit mai multi,cu atit mai bine.
Putin cam racoare ...cred ca fata cu vremea e de vina.De data Ma_shina a venit cu frigul,in loc sa ne aduca ceva soare de la capitala.
Din pacate am descoperit o "mica" problema la alternatorul uneia din masini,problema care speram ca o sa se rezolve cit mai repede.
Multumim de vizita lui Jenu.Oricind esti bine venit,eventual si cu alti colegi.Cu cit mai multi,cu atit mai bine.

(sper ca nu se supara pe mine:*). Nu am putut sa ajung ca am fost la tzara la munci agricole, parastase alea alea. Ieri cand m-am intors plin de accidente pe drum, la miercurea la intrare un tir rasturnat, la Apoldu in deal un megan rasturnat, la Sacel in deal o skoda rasturnata, deci grija mare dragi colegi ca toamna nu-i ca vara.

sa fim umpic optimisti. ieri am urcat in Paltinis si asa frumos ningea
,asa ca vezi la cine pui o vorba buna.

.Macar daca ningea,faceam testul cauciucurilor de iarna.
Comment