up cu ele...nimeni interesat?
B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia
Collapse
X
-
comanda volan de clio s-a vandut si ea.....oglinzile se anuleaza....restul raman valabile
up cu ele...nimeni interesat?
-
update list:
-mai vand doua oglinzi manuale nelovite,nezgariate....negre-90 ron
Leave a comment:
-
Originally posted by Golden^Brau View Postvand:
- monitor lcd 19 horizon arata si merge impecabil pret 350 RON negociabil
- tv tunner 40 RON
- imprimanta simpla 80 RON
- imprimanta cu scanner 150 RON
Numar contact: 0729.060.294
Monitoru sa dat a mai ramas Imprimantele si tv tunneru
Leave a comment:
-
am facut un filmulet cu telefonul...daca sunteti interesati va fac poze mai clare...
Leave a comment:
-
nu cred ca sunt originale.au fost luate la set cu pleoape....si geamul...da...eu m-am ales cu ceva zgarieturi.
Leave a comment:
-
@mariuscent mai ai paravanturile ? Sunt originale sau d-alea de zgarie geamul ?
Leave a comment:
-
comanda de laguna s-a vandut!sa o stapanesti sanatos nea fane.restul raman valabile si mai adaugam cate ceva
folie bord preference cu ace albe- 40 ron
ornament nichelat bara fata PH2 -discutabil(a fost vopsit si alb...acum a revenit la nichelul original)
Leave a comment:
-
vand telefon samsung gt-s5230 white....pret 300 lei...telefonul arata si funcioneaza perfect...are garantie un an si jumate aproape...display-ul nu e zgariat deloc...tot timpul a stat in husa si cu folie...singurul defect este ca este murdar putin pe spate din cauza foliei...accept schimburi doar nokia 6500 sau n95+diferenta...daca e cazul...poza nu i-am facut originala ca nu am cu ce....am la el toate accesoriile originale...pentru alte intrebari detalii pe privatAttached Files
Leave a comment:
-
da chiar nu cumpara nimeni nimic?
mai am si o folie bord de preferance cu ace-40 ron
Si ca un update,o sa pun preturile si pentru restul produselor care sunt la vanzare:
GPS Tevion-430 ron neg.
Comanda volan Clio-50 ron
Comanda volan Megane-50 ron
Bluetooth Plantronics-50 ron
Dau la schimb bara de preference plus diferenta pe una de MCV(nelovita/nezgariata)
Paravanturi negre -un cico pentru baieti si o cafea pentru mine
Daca am uitat ceva revin.Accept si unele schimburi.
Leave a comment:
-
vand:
- monitor lcd 19 horizon arata si merge impecabil pret 350 RON negociabil
- tv tunner 40 RON
- imprimanta simpla 80 RON
- imprimanta cu scanner 150 RON
Numar contact: 0729.060.294Last edited by FlorianYFL; 21 September 2010, 10:39.
Leave a comment:
-
Ajut la montaj folie pe geamuri (parasolar parbriz, laterale, luneta) pentru cine este interesat. Pret ne intelegem noi ( un pachet de tigari, un suc, o cafea
).
Leave a comment:
-
revin cu poze cu gps-ul pentru cine este interesat......mai am de vanzare o casca bluetooth Plantronics....gps-ul vine insotit de incarcator auto,suport,card de 2 gb cu hartile instalate,mufa jack-jack pentru conectare la aux,husa,iar bluetooth-ul are incarcator de casa....Last edited by FlorianYFL; 20 September 2010, 15:53.
Leave a comment:
-
da se pot pune, dar sa pui si poze,detalii etc.Originally posted by BlueStar_KWO View Postse pot pune si lucruri care nu apartin de masini?
Leave a comment:
-
Nea fane capacelul nu exista...a fost dar s-a ratacit...capac are doar cea de clio.
bafta la vanzare alex....scuza-ma dar ma enervasem putin...
Leave a comment:

Leave a comment: