B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alex_MIU
    replied
    L-am vazut p-acolo nentu Fane numai ca nu mi-a trecut prin cap sa iti zic.Imi trebuie pentru cealanta masina,nu imi mai functioneaza butonul de la portbagaj.
    Last edited by Alex_MIU; 29 December 2011, 20:04.

Leave a comment:

• Fane
    replied
    Ieri nu puteai sa intrebi... Am eu prin garaj ceva, pentru ce iti trebuie?

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Aveti careva vreun acutator de vanzare sau de donat?

Leave a comment:

• brutus1789
    replied
    Cam liniste aici....
    Poate va intereseaza ceva de aici :

Leave a comment:

• alex_dnk
    replied
    am tot cautat, dar nu dau decat cu bara

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    via dezmembrari,noua costa cat nu face ;) iar dintre noi cu cred ca are vreunu.

Leave a comment:

• alex_dnk
    replied
    cumpar prelungire bara fata de opel asta g sau golf 3

Leave a comment:

• mariuscent
    replied
    cine ma ajuta si pe mine cu o informatie sau pont?unde gasesc si eu rama universala pt sistem 2din?

Leave a comment:

• Golden^Brau
    replied
    Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron [SIZE="3"] Dau si la schimb plus diferenta.[/SIZE

-Oglinzi logan pret 60 lei bucata.

-subwoofer auto b-55 basscars , statie incorporata , putere max 100 w. Produsul este nou cu garantie. are 2 luni max. Pret 250 lei negociabil

-Vand Lg shine O sa pun si pozele in curand. Pret 150 lei usor negociabil.Telefonul nu are nici-o defectiune tehnica .

Leave a comment:

• Golden^Brau
    replied
    Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron [SIZE="3"] Dau si la schimb plus diferenta.[/SIZE

-Oglinzi logan pret 60 lei bucata.

-subwoofer auto b-55 basscars , statie incorporata , putere max 100 w. Produsul este nou cu garantie. are 2 luni max. Pret 250 lei negociabil
    Attached Files

Leave a comment:

• alex_dnk
    replied
    Originally posted by mariuscent View Post
    atunci scrie pe cutie daca e sau nu cu abs
    stiu ca scrie, dar am in alta parte rulmentii. abia duminica o sa vad daca celalalt e sau nu pentru logan cu ABS

Leave a comment:

• FlorianYFL
    replied
    Vand set proiectoare Valeo + suporti ( fara cablaj ) - 100 RON

Leave a comment:

• mariuscent
    replied
    Originally posted by alex_dnk View Post
    unul este sigur cu abs si este de origine. celalalt este intr-o cutie albastra si nu stiu daca este pentru logan cu abs sau nu. poze nu pot pune decat duminica (tot atunci si pretul)
    atunci scrie pe cutie daca e sau nu cu abs

Leave a comment:

• alex_dnk
    replied
    unul este sigur cu abs si este de origine. celalalt este intr-o cutie albastra si nu stiu daca este pentru logan cu abs sau nu. poze nu pot pune decat duminica (tot atunci si pretul)

Leave a comment:

• mariuscent
    replied
    cateva poze si un pret la rulmentii pt logan(cu sau fara abs)?eventual si de cine sunt facuti.stima

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google