If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1 data la cateva zile radar intre `drum bun` si localtatea ghiroda sau pana la iesirea spre aeroport (calea lugojului, singura portiune de drum buna) ) vedeti sa nu nimeriti voi `ziua` aia... limitare 70
CL 03 UGH un logan alb cu folie pe geamuri are radar pe el in Calarasi
Din cate am vazut mai dati de el si pe Calarasi - Lehliu si Calarasi - Manastirea
nu stiu exact dar am o impresie ca la iesire din ortisoara spre vinga arad respectiv la intrare in ortisoara pe partea dreapta cum intri era un stilp si o cutie montata,ce mi se parea mie a fi camera fixa?
stiti careva ceva de ea?sau numa era impresia mea.am vazuto cind am venit de la felix in 17 mai
@boris: este sus pe structura metalica una, cu tot cu radar (daca esti pe faza cand mergi SPRE Arad, iti arata viteza ta la un moment dat), ca detectorul face ca toti dracii. Dar e doar cu caracter informal. Eu am trecut si cu viteza mai mare si nu am primit nimic. Chestia aia de zici tu trebuia sa fie o camera cum au pus prin diverse localitati, desi se zvonea ca va fi cu bucla inductiva. Nu-i vad - personal - vreun rost, atata vreme cat aia de sus te vede imediat ce ai trecut curba.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Alea de sus vor arata mai multe, sub forma de chitanta de la politie. Cutiuta face parte din cele (inca) interzise (dar nu pentru mult timp), care arata mai multe sub forma de chitanta de la primarie. Date aratate: viteza, data, numar inmatriculare, puncte incasate, suma datorata ca amenda si eventual perioada cat ramai copilot...
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
in ialomita: Cosereni 2 bucati fixe st+ dr+ 1 buc mobil, Urziceni-Malu 1 buc mobilsi Malu-Slobozia 1 buc tot mobil+ 1 buc fix nefunctional in com Perieti. ( in caz sunt mai multe mai anuntati si voi, eu atitea am gasit) Va doresc un drum lung fara radere si alte evenimente.
tocmai au instalat cutia cu camera fixa la ortisoara cum intri in ortisoara dinspre arad,unde e limitarea de 70 spre 50, am vazut azi cind veneam de la arad
asa ca circulati cu grija
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment