O nocturna in timpul saptamanii doar cu cei ramasi in Tulcea, daca nu, intr-o seara de sambata daca poate toata lumea ar fi grozav.
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
Mda, pai nu avea rost sa facem poze la 2 masini, mai ales ca a mea era foarte murdara, eu am ajuns la 20:15 maxim in parcare dar nu era decat ady alias Bambucea si cam atat...sa speram ca o sa fim mai multi cu alta ocazie.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Da, se tin doar ca deocamdata nu se tin intalniri oficiale, ci doar nocturne anuntate cu 2-3 zile inainte, preferabil vineri sau sambata seara dupa ora 19:00 in parcarea stadionului Delta Tulcea. Asteptam cu drag vizitatori in orasul nostru.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Saptamina asta si urmatoarea sunt prin Tulcea. Din pacate nu si in week-end (vineri seara pina luni dimineata). Programul meu e cam incarcat dar daca va hotariti sa va intilniti in cursul saptaminii, e ok dupa ora 19, cred ca pot ajunge si eu. Stadionul nu stiu unde este dar il gasesc eu...Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment

)))

Comment