Logan Club Bucuresti va doreste ca in aceste zile : Bucuria sa vina din lucruri marunte, linistea sa vina din suflet, lumina sa vina din inima fiecaruia! Sarbatori Pascale Luminate!
Logan Club VASLUI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Hristos a Inviat!
Logan Club Roman
Va ureaza sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi cu multa sanatate si multe impliniri.
Comment
-
Eu am pus la cineva aici in vaslui dar nu prea sunt multumit...si am dat 500 lei.Originally posted by fullfit46 View PostPana la urma imi raspunde si mie cineva la intrebarea de mai sus ? Daca e sa fie o firma din Iasi, ce imi recomandati AGER sau CARO GLASS ? Lasa-ti certurile, cand va intalniti in trafic, sa va spargeti geamurile
). Bafta.
LYN-uyle stii ceva, de folieri omologate in Vaslui ??
In iasi chiar nu stiu ce sa-ti recomand...cel mai bine intreaba pe topicul de la iasi si o sa-ti raspunda baietii de acolo

Comment
-
salOriginally posted by fullfit46 View PostSalut. Imi poti da un numar de telefon de-al lor sau denumirea de firma...ceva ?. Merci.
nu mai stiu firma ,doar nr 0753.024.567
cum am zis,baietii de nota 10
am fost la ei le la 4 dupa amiaza,aveau de foliat o masina si am intrat eu pe la 7 seara.au terminat de pus folia pe la 10 seara,in conditiile care programul era pana la 18.00sigpic42.453.149
Comment
-
Comment

Comment