De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu zic sa verifici VINul, ca nu munceau astia atata la o masina, cred ca au schimbat doar numerele si ti-au dat alta.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

    Comment


    • eu zic sa le faci "niste" plangeri.....chiar daca nu ai facturi pentru toate piesele pe care le-ai achizitionat de-a lungul timpului.....
      Pasii pe care i-as urma ar fi urmatorii:
      1. sesizare scrisa (cu nr de inregistrare) catre administratorul companiei
      2. dupa 30 zile de la data sesizarii (si daca iti raspund si daca nu) mergi mai departe si faci plangere la protectia consumatorului.

      Iti spun sigur ca nu trebuie sa iti faci griji ca ai sau nu facturi, ca poti demonstra sau nu ca ti s-au schimbat piese (poate ai noroc si mai exista sesizari in acest sens) si te-ai scos....
      Mai mult, pentru ca tu le-ai mai facut o sesizare (stiu ca ai mai pomenit tu de nu stiu ce piesa....si au rasp....aaaa, ne cerem scuze...)

      Eu zic sa nu o lasi asa.....nu are ce sa se intample mai grav....si asa cum am mai spus, daca mai exista si alte plangeri, te-ai scos

      Comment


      • Cand ma intreaba aia de ce nu m-am dus imediat cand am observat, ce le zic? E prea complexa treaba. Am scris pe aici ca sa stie si altii sa nu se friga ca mine, indiferent la ce service necunoscut se duc, sa stie sa fie atenti ca se pot intampla si d-astea. Sa verifice masina cu atentie inainte s-o ia din service sa citeasca si sa verifice ce semneaza. Mie nu mi-au mai dat nicio hartie din care sa rezulte ce reparatii au facut, deviz etc. Doar o hartie in care sunt trecute reparatiile necesare si una cu nu mai stiu ce (n-o am la indemana acum). Pot s-o suceasca cum vor ei.

        Comment


        • Este greu sa te apuci sa verifici masina din bara in bara (mai ales pe sub ea)....marea majoritate nici nu stiu cum arata piesele sub ea (in ce stare sunt....), te duci la mecanic, fratele zice "mai merge" ii dai un pupic si pleci...)) fericit ca nu bagi bani....eu sincer, nu mi-as da seama decât daca încep sa am probleme pe care nu le aveam adoptând acelasi stil de mers.....(daca o omor o noapte întreagă "o omor"...relativ spus ca ma plictisesc de impresionanta putere înainte sa încep) si a doua zi nu mai porneste....este la mine problema...
          Ghinion cu carul ai avut, nu te ajuta nici actele...(

          Comment


          • Pai uite de-asta nu trebuie lasata masina in service, la discretia lor.

            Comment


            • Saptamana trecuta am facut revizia de 3 ani la reprezentanta Dacia de la Tulcea si m-au dezamagit profund: mi-au spus ca trebuie neaparat sa schimb discurile de frana impreuna cu placutele, masina mea avand doar 48200 de km la bord la data reviziei. Placutele stiam de inainte ca trebuie sa le schimb, dar mi s-a parut ciudat sa imi spuna de discuri. Prin urmare am schimbat doar filtrele si uleiul la Tulcea dupa care am fost la reprezentanta din Constanta unde am stat langa meserias cat timp mi-a lucrat la masina si mi-a aratat ca am dreptate si ca discurile de frana nu trebuiesc schimbate. Pana acum am fost foarte multumit de cei de la Tulcea, dar acum m-au dezamagit profund!

              Comment


              • Imi poate careva recomanda un service/tinichigiu bun si ieftin in Bucuresti?
                MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

                Comment


                • delta plus- Pitesti(cei mai neseriosi-ca sa nu le zic altfel, pt a primi anvelopele de iarna 2 bonus si 2 achitate am asteptat din iunie pana in noiembrie, am facut n drumuri la ei n telefoane la vocea clientului si degeaba doar Oficiul Pentru Protectia Consumatorului ia speriat, nici nu vreau sa ma gandesc daca as merge la ei cu vreo problema la masina, aviz amatorilor de delta plus Pitesti

                  Comment


                  • Bună ziua,

                    Vad ca nu sa mai postat de foarte multi ani insa vreau sa imi spun si eu of-ul cu Meridian Sud. În decembrie 2021 am găsit masina lovita in aripa dreapta, bara si stop, trebuia putin vopsire si înlocuit stopul și bara spate, masina care are casco full si cateva zgârieturi am preferat ca in mai sa deschid dosare pentru toate problemele.
                    Bara fata trebuia schimbata si vopsita, aripa stanga o mica indoitura si zgârieturi fine pe toate elementele. Am făcut prostia de a merge sa întreb la ei cu dosarele de constatare făcute pentru a ma ajuta. Se pare ca pentru zgârieturile fine ei nu pot polisa vopseaua, doar revopsit, asa regret decizia de a ii lasa.
                    Am stabilit ca pe 1 august 2022 sa las masina la vopsit urmand ca in maxim 10 zile sa fie gata (am cerut perioada aia deoarece nu au mașini la schimb de dat și am putut sa ma lipsesc de ea).
                    Pe 15 august am trecut prin zona și mi-am aruncat un ochi în curtea lor ca să vad ca masina era neatinsa.. Doar stopul stanga dat jos (deși cel dreapta trebuia înlocuit).

                    Pe 16 revin cu un telefon la agent sa întreb de ce au cerut masina în service dacă nu au putut sa se ocupe de ea și dacă până la sfârşitul săptămânii poate fi gata maşina deoarece trebuie să plec în concediu câteva zile. Joi seara primesc telefon ca nu va fi gata dar ca vor primi o masina dimineata pe care mi-o pot oferi la schimb 4 zile.
                    Vineri am fost sa preiau masina, aceasta era indesata in colt si se vedea ca are o perioada maricica de cand statea. Trecem peste, luni sunt sunat ca masina e gata si e urgent sa vin sa aduc pe cea de a inlocui deoarece au nevoie sa o dea altui utilizator.
                    Când sa ridic masina... Surpriza. Bara fata neschimbata, bara spate deși s-au jurat ca va fi înlocuită cica nu s-a primit aprobare (au omis sa îmi transmită deși inițial a zis ca se va schimba) ... Cand verific masina la ridicare vad ca bara fata a ramas neînlocuita decât în acte, vopsea cursa și impurități în 3 elemente de caroserie, aripa stanga fata a fost vopsita insa nu și îndreptată indoitura de la o ușă deschisa aiurea în ea insa capac a fost faptul ca aripa spate+bara fix reparata avea o dunga, cel mai probabil de la o ușă deschisa cât a stat parcata la ei în curte. Cand am spus ce se va intampla cu acea indoitura au spus ca nu e vina lor deși eu nu ridicasem masina si consider ca era responsabilitatea lor pana la predare. Am zis ca nu ridic masina pana nu notez problemele. Am cerut sa discute cu managerul sa îmi ofere o rezolvare a micilor defecte. Managerul a acceptat rezolvarea problemelor la ulterioara revenire in service când se va înlocui și bara fata.
                    Între timp după 3 zile de la ridicare în dreapta spate s-a exfoliat bara și a rămas sa o rezolve cu celelalte probleme.
                    Am adus o luna mai târziu masina si a venit soția sa o ia dupa 3-4 zile, bara fata inlocuita si vopsita in partea stanga au slefuit vopseaua cursa si impuritățile intr-un mod barbar, Indoitura aripii stanga fata nu a fost remediata deoarece au considerat ca indoitura nu a fost declarata deși le arătasem problema la ridicare și cel mai important.. Indoitura de pe aripa dreapta spate nu s-a putut remedia deoarece nu a fost vina lor ci de cineva în parcare (desi telefonic fusesem anunțat ca o vor remedia). Culmea e ca au vopsit doar bara.
                    Masina a fost ridicata de soție și am sunat în momentul acela agentul sa cer lămuriri suplimentare pentru care nu au rezolvat problema cauzata la ei în curte.
                    4 luni mai târziu încă​ așteptăm din partea lor un răspuns oficial, mai ales ca reparația
                    pentru câteva zgârieturi, o bara și un stop au depășit 3000 euro și reparațiile mai rau au stricat aspectul mașinii. ​

                    Comment


                    • Ca sfat, fiind trecut personal prin astfel de experiente, tot timpul cand ai o dauna, acea stricaciune sa fie trecuta de catre agentul constatator in scris la dosarul de dauna, cu rabdare analizata toata masina si fiecare stricaciune pe care tu ai observat-o, neparat o aduci in discutie cu constatatorul de fata si ii pui in vedere sa fie consemnata in dosar, cand iti preda devizul/acceptul de reparatie, sa contina TOT ce ati observat impreuna, nu cu "da domne se rezolva".....verbal, altfel se ajunge prin ce ai trecut tu. Sa nu-ti fie teama de declaratul tuturor daunelor ce le gasesti, oricum ei te rup la buzunar oricum ar fi, dar cel putin ramai cu masina facuta cum trebuie, ca tot tu vei fi penalizat la urmatoarea polita(discut de CASCO/CASCO FULL), care cel mai probabil daca n-ai facut-o cu fransiza, foarte probabil la urmatoarea polita iti fac si cu asa ceva. Daca atelierul la care ai fost repartizat(de obicei iti da mai multe service-uri, la care tu poti alege, intotdeauna daca ai trecut si reprezentanta, alege-o !! sunt cei mai in masura sa ti-o faca foarte bine) nu-ti repara toate stricaciunile pe care agentul constatator le-a notat, ai pe ce si pe cine sa tragi de urechi !!
                      Last edited by prometheus; 7 January 2023, 22:07.
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                      Comment


                      • Mda, multumesc pentru sfat, la următoarea masina voi avea grija sa respect aceste lucruri. Am avut 5 ani casco full fără franciza și am ales sa fac în ultima luna reparațiile minore+cea majora găsită în parcare pentru ca nu mi s-a părut corect sa o vopsesc la fiecare zgarietura. Asta e. Eu am făcut declarația on-line și toate daunele au fost acceptate de către Omniasig unde am avut casco. Ei nu au nicio vina. Cei de la Meridian Sud au făcut reparațiile în bătaie de joc.
                        Iar mențiunile descoperite după reparație au fost făcute pe o foaie adresata directorului de service.

                        Culmea ghinionului e ca pe 12 iulie mi-a expirat casco și pe 14 a dat o grindina de mi-a îndoit în vreo 5-6 locuri urat capota și în 2 locuri plafonul.

                        Desi aveam și 3 fisuri în parbriz am ales sa il las pe cel original fiindca taica-miu are de 12 ani unul original cu fisura și nu a plecat.. Socrul e la al 4-lea parbriz in 4 ani și toate cele 3 "originale" au plecat la cea mai mica fisura.
                        Am atașat și o poza cu "înlăturarea impurităților" de pe o zona vopsita, cei cu ochiul fin pot observa problema, în realitate se vede de 10 ori mai bine...
                        Attached Files

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google