PHOTOSHOP: Montaje, Trucaje, Editaje:D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• andr3w
    replied
    pff..vad ca nu prea va omorati sa tunati..asa ca propun ca fiecare sa isi posteze lucrarile..in ps..orice.masini, oameni, efecte..:-?si toate cele..pentru ca suntem putini si nu putem organiza un concurs:>..ce ziceti?

Leave a comment:

• ovidiu.st
    replied
    Banuiesc ca asa vrei sa apara:
    Attached Files

Leave a comment:

• danni
    replied
    te rog mult daca poti face la grila jos la bara sa dispara chestia aceia mica,sa fie dintr-o bucata...sunt curios cum vine fara ea inainte sa o tai
    Attached Files

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    ciudati oamenii tai)..hai cu punto ala..sa vedem:P

Leave a comment:

• sorinj
    replied
    Doua mostre de oameni din emisfera sudica, acolo unde se umbla cu picioarele in sus... se zice ca pe acolo cam toti au barba si sunt rasi in cap (sau aproape toti).
    Attached Files

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    ok..ms..o sa tin cont la urmatoarele de ce imi zisesi..

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    E cea mai ok. Nu imi place ca nu ai respectat folia de pe geamuri. Pe partea soferului ai folie inchisa si pe partea pasagerului nu, sau... e geamul deschis Iar nu imi place ca ai lasat-o desaturata. Image\adjustments\hue-saturation sau ctrl+U si bifezi colorize;)

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    nici eu nu sunt avansat in ps..incepator..si tot cred ca este mult zis:P..uite-l
    Attached Files

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    Poi incearca sa iei jante cu tot cu cauciuc pe ele. Incearca sa le folosesti de la o masina care are o pozitie apropiata de punto-ul ala

Leave a comment:

• ovidiu.st
    replied
    Stiu de problema cu centrarea rotii, dar, oricat am tras de ea, nu mi-a iesit. Janta care am folosit-o e cea din atasament.
    Attached Files

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    Incercati sa tineti cont de detalii, umbre si mai ales proportii. Butucul de la roata lui ovidiu e oriunde, numai pe centru nu!
    Mai fac o editare si eu

Leave a comment:

• ovidiu.st
    replied
    Acum, daca tot ai spui ca ai modificat-o si tu, ce mai stai? sus cu ea!

Leave a comment:

• andr3w
    replied
    eu cred ca sunt bune pentru inceput. app am ales poza asta pentru ca eu am modificat-o acum ceva timp..si nu cred ca o sa o postez..acum..cum ziceti voi.

Leave a comment:

• ovidiu.st
    replied
    Hop si eu cu o modificare, dar imi rezerv dreptul de a reveni asupra ei pana duminica. Pana atunci, va astept cu comentarii (sa curga sange!) .
    Attached Files

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    Urc si eu o incercare timida. Nu zic ca e cea mai reusita dar nici cea mai proasta "lucrare" a mea.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google