PHOTOSHOP: Montaje, Trucaje, Editaje:D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si una facuta de pustiul meu
Attached Files
Leave a comment:
-
etema si pe mine tunarit si modificatAttached Files
Leave a comment:
-
@ NPoWer - m-am jucat si eu un pic pe poza aia, sper ca nu te superi.
Leave a comment:
-
@ andy
cea cu Schumacher alias hitler nu eu am facut-o...dar era tare funny....in rest...celalalte da..dar nu sunt facute bine..le-am facut la plezneala cu aparatu foto..ca are si funtie deasta de ''trucat'' (eram la o nunta si ma plictiseam)
Leave a comment:
-
Ceva Vitrual Tuning ...... mai am masini dar asta mi se pare printre cele mai reusite VT ale mele ...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Nu prea le am cu astea,adica cu termenii.N-am folosit nicio piesa de pe alta masina,in afara de faruri si jante,care-s selectate si copiate.In rest doar selectat,transformat,modificat,colorat si cam atat.Am urmarit niste pasi pe un site romanesc de tutoriale,si dupa am facut singur.Astea-s rezultatele.
Leave a comment:
-
Clean, imi place mult cum ai lucrat. E doar montaj sau si brush?Originally posted by soboBN View Post1.Logan PH 2 .Bad boy look,faruri a la dsign.
2. .Garda la sol mai mica,jante BMW.
3. .Garda la sol mai mica,jante BMW,antena scurta,faruri mai stralucitoare,stopuri + catadioptrii fumurii,autocolante Logan CUP,Folie geamuri spate+luneta,autocolant plafon,semnalizare laterala fumurie.
4. .La fel ca la pct.3,doar alte jante.
5. .Bad boy look,plasa in loc de proiectoare,grila tuning fara emblema,capota+plafon negru mat,antena scurta,faruri a la dsign.
Leave a comment:

Leave a comment: