Sistem audio Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maine imi vin si mie astea, o sa le pun pe usi si sunt curios cum o sa se auda. Daca sunt multumit imi iau o pereche si pt spate

    Comment


    • salut , va rog cine are de dat un radio cu cd de duster (varianta fara ESP , adica cu comanda de la volan mai rotunjita) ...... astept o oferta . va multumesc

      Comment


      • Ce parere aveti despre astea?



        Pentru Logan pe fata,amplificate cu o statie de 600w

        Comment


        • Sunt niste boxe bunicele,care isi fac treaba destul de bine amplificate. ;)



          Sa nu uiti sa insonorizezi usa;))
          Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
          -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
          Silent Coat.

          Comment


          • Originally posted by ktalyn28 View Post
            Sunt niste boxe bunicele,care isi fac treaba destul de bine amplificate. ;)



            Sa nu uiti sa insonorizezi usa;))
            as gasi alt sistem mai bun in banii astia?

            Comment


            • Probabil daca vei cauta vei mai gasi ceva asemanator dar stiu ca pe acest forum sunt cativa care au avut sau inca au toata masina echipata cu boxe din seria asta si cu totii au fost multumiti de ele;)
              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
              Silent Coat.

              Comment


              • Salutare ! Am o mica rugaminte recomandati`mi niste boxe de 13 pret maxim 130 ron ..! Nu ma astept sa fie ceva de super calitate ...bass sau alte chestii..dar nici cu astea la 30 lei bucata..care le am pe masina..ca sunt varza!

                Comment


                • poti sa te uiti aici
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

                  Comment


                  • Ieri mi-am montat sub in masina. Merita din plin. Dupa parerea mea cea mai buna modificare a sunetului la logan, in cazul in care esti dispus sa ocupi din portbagaj, e sa schimbi playerul cu unul cu iesire pt sub si un sub in portbagaj. Deja daca schimbi playerul se aud mai bine si inaltele si mediile si joasele chiar pe difurile originale.
                    Dai joasele mai incet cat sa nu distorsioneze difuzoarele originale, mai ridici putin inaltele si mediile la ele si se aud ok si restul face subul. Eventual daca vrei iti mai pui 2 tweetere si e foarte ok, difuzoarele originale sunt ok pe inalte si medii.
                    Eu am facut rost de un sony cdx-25 si mi-am luat un aplificator mtx rt 602 si un sub dld acoustics zt 12 in incinta de mtx la 300 de lei la pachet, in stare foarte buna, in conditiile in care doar ampliful e vreo 470 lei nou. Mi-ar mai trebui un condensator ca imi palpaie farurile si danseaza turometrul la relantiu.
                    Am volum separat pt sub la player si e foarte folositor.
                    Loganul are o gaura cu capacel intre motor si habitaclu, e simplu sa tragi cablurile. Am pus si cablu remote, deci ampliful porneste doar daca pornesti muzica. Mi-am luat kit cabluri cu 47 de lei, are si siguranta, sunt groase, are si camasa pt firul de plus ce vine de la baterie. Minusul se monteaza foarte usor cu o piulita de 13 parca, la "tablia" de rezistenta din portbagaj, din spatele banchetei, tablia e prinsa in 4 suruburi si la fiecare mai ramane filet afara, eu am pus o piulita pe filetul ramas la unul dintre ele care era mai putin vopsit. Asta dupa ce am cositorit contactii cu lipitura ferma, plina de cositor.
                    Statia e slabuta, ar avea 180 de w dar misca bine prin masina, poate cu condensator ar fi si mai bine ca ii scade tensiunea direct pe alternator si ii mai scade din putere. Partea buna e ca nu se aude prea tare inafara masinii, mai deloc, desi inauntru imi face scaunul masaj, si nici nu vibreaza aiurea nimic prin masina si nici afara.
                    Ma bucur ca nu se aude prea tare afara, nu voiam sa fac pe desteptul prin trafic. Desi am subul montat de o zi si deja mi se pare cam slabuta statia ca putere. Sau poate nu e incinta adecvata pt difuzor. Si cred ca si difuzorul are sensibilitate mica. Dar la calitatea sunetului e super. Am bass mai ca lumea in masina decat in casa, si in casa am tot felul d ejucarii, mixer, egalizator pro si alte bazaconii. Asta noapte am dus statia in protectie termica. A pornit iar dupa vreo 2 minute de pauza.
                    Last edited by ionescu liviu; 18 September 2011, 12:43.
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                    Comment


                    • Salut

                      E si normal sa nu miste cum trebuie amplificatorul mtx acel sub din moment ce subul are 300w rms(cel putin scriptic) dar ampliful numai 180. Cauta ceva mai apropiat de puterea subului sau mai bine peste. Uite un amplif care ar face o treaba mai buna!
                      In rest, bv la achizitie

                      Comment


                      • Multumesc!
                        Am mai analizat situatia si am ajuns la concluzia ca nu misca cine stie ce din pacate pt ca difuzorul are sensibilitate mica, 89,5 db. Daca avea un 91-92 era mai bine, sa nu mai zic de 94 cum am vazut la unele pioneer-uri. Calitatea sunetului e super ok in schimb, puterea e acceptabila dar ma framanta gandul ca subul e mare si degeaba si ca se putea mult mai bine.
                        Plus de asta nu am condensator si imi scade din putere pt ca scade tensiunea.
                        Ar trebui sa schimb difuzorul si sa imi pun condensator, teoretic cu un difuzor cu SPL de 94 de db ar trebui sa se auda mult-mult mai tare intrucat e mai eficient si produce mai mult zgomot la aceeasi putere.
                        180 de w sunt arhisuficienti daca ai un subwoofer eficient. La mine nu prea e cazul, cred ca nici incinta nu e adecvata difuzorului, are 76 de litri dar nu stiu la cat e acordata si nici nu am parametrii difuzorului sa stiu.
                        Difuzoarele piooner am auzit ca sunt destul de laudate.
                        Modelul acesta:
                        /subwoofer/diametru woofer: 30 cm/putere RMS: 250 W/putere maxima: 1200 W/impedanta: 4 Ohmi/raspuns in frecventa: 20-180 Hz/sensibilitate (1W/1m): 95 dB/material woofer: compozit din IMMP si magnet di

                        arata promitator la sensibilitate de 95 db. Watii nu sunt asa importanti, daca da amplificatorul un 100 w acolo e super de ajuns daca ai un subwoofer eficient. Un sistem de 100 de w poate sa sune de cateva ori mai tare ca unul de 300 w daca cel de 300 are un difuzor lenes. Unde mai pui ca watii ii umfla cu pompa pana si producatorii mari ca sa impresioneze, nu poti sa te increzi in ei prea mult.
                        Oricum teoretic un difuzor care are sensibilitate scazuta are un sunet ceva mai calitativ, teoretic.
                        In final naiba stie ce sa mai crezi dar oricum, subul meu e cam lenes dintr-un motiv sau altul.
                        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                        Comment


                        • @CMD: http://www.booster.ro/car-sound/difu...c502-6791.html cred ca merita sa mai pui 8 lei ;)

                          Comment


                          • Ori te-am inteles eu prost ori nu zici tu bine!
                            Cum sa fie puterea suficienta? Pai 180w pentru un woofer de 300 sunt nimic. Cu putin peste jumatate. Iti da seama ca pana cand nu vei da semnal calumea la woofer nici nu v-a suma calumea. In primul rand schimba amplificatorul, pune alt cablu (macar de 10mm2) si o sa vezi ca-i alta lume. Nici de condensator nu ai nevoie,nu neaparat. Sub 500w nu trebuie. Ai fluctuatii de curent din cauza cablului. E prea subtire. Scimba cablaria si ampliful si o sa vezi ca v-a suna altfel.

                            Comment


                            • Da, cred ca ai destula dreptate.
                              O sa vad ce pot face pe viitor.
                              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                              Comment


                              • intrebare: voi va tineti boxele amplificate pe full(frecventa) sau le aveti taiate?daca da la cat le aveti taiate?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google