Salut ! Am vazut mai sus ca are cineva un Whistler XTR-140, si se pare ca este multumit de el. Mai are cineva acest model? Eu vreau sa-mi iau unul, pretul variaza in magazine de la 160 Ron la 250 Ron. Mie mil da cineva la 150 Ron nou nout. Merita? Este primul detector pe care o sa-l am, si vreau ceva bun la bani putini. Nu ca sa merg cu 100 in localitate, dar sa nu ma i-a radarul la 65 km. Numai bine
Ce detectoare de radar aveti?
Collapse
X
-
Eu am cobra 6060 (cam acelasi lucru ca si 7000) si sunt multumit de el. Inca n-am platit niciun radar. Mai da si alarme false (benzinarii, sisteme de supraveghere) dar radarele le detecteaza de departe (aprox 1-1.5 km)... depinde cum e amplasat. Ce am constatat insa (probabil e normal), daca radarul e cu spatele (valabil in special la camerele cu radar amplasate pe E60) il prinde cand esti foarte aproape de el (cativa metri). Deci daca ai viteza, il mushtiOriginally posted by DeLuXe View PostNu cred cobra esd 7000 cum este? Fac ceva cu el la 150 roni?
In rest isi face treaba.
Comment
-
-
-
Eu folosesc Whistler XTR 140 de 6 luni si repet face toti banii. A reperat si un radar asa zis "NEDECTABIL" e drept la o distanta apreciabil mai mica decit la cele obisnuite(aprox. 250-350m) dar la faza aceea unii cu COBRA au muscat-o , au crezut ca s-au terminat detectoarele la ei si nu a fost asa. Au mai platit inca un detector la POLITIA RUTIERA !!!Originally posted by Marcel89 View PostSalut ! Am vazut mai sus ca are cineva un Whistler XTR-140, si se pare ca este multumit de el. Mai are cineva acest model? Eu vreau sa-mi iau unul, pretul variaza in magazine de la 160 Ron la 250 Ron. Mie mil da cineva la 150 Ron nou nout. Merita? Este primul detector pe care o sa-l am, si vreau ceva bun la bani putini. Nu ca sa merg cu 100 in localitate, dar sa nu ma i-a radarul la 65 km. Numai bine
Comment
-
Uite de unde beau eu o bere(fara alcool) duminica la intalnire. Sa-l stapanesti sanatos Ionut, dar sti ca nu tine pana nu-l uzi
. Orice detector e bun decat deloc. Singurul dezavantaj e ca nu are si noua banda KU.
Off-topic: De ce ti-ai mai luat daca pleci? Il iei dupa tine la chinezi?
Comment

Comment