Alarme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La mine trebuie sa o ascund de copii ca functioneaza chiar si din apartament prin o multime de ziduri si cam la 60-70 metri distanta. Nu o data mi-am gasit-o deschisa cand au umblat copii la telecomanda. Are mai multe functii dar nu le-am instalat, dar ca si alarma sunt multumit de ea.
    si antena mea e pozitionata tot acolo. singura parte neplacuta e ca se loveste varful antenei de parbriz la denivelari si face un zgomot deranjant.
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

    Comment


    • Vasile dar tu ce alarma ai...Ce marca si model?

      Comment


      • Viper 350HV
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

        Comment


        • Nu se poate tu cu alarma aia poti ii activezi functiile si prin ziduri? Nu pot sa cred si eu am Viper 5002 care costa dublu cat 350HV si abia merge cativa metri,numai zic prin ziduri nu merge deloc
          Last edited by SUPERCAR; 12 November 2008, 17:08.

          Comment


          • Pe bune. Stau intr-un bloc din panouri mari de beton. Nu odata mi-au deschis copiii masina cand eram in sufragerie iar de acolo pana la masina mai sunt bucataria si 2 camere, toti pereti din PM. E adevarat ca am alarma de 1 an si pe telecomanda care o folosesc acum s-a mai slabit bateria, dar merge inca destul de bine. Oricum vreau sa ii intreb pe cei de la care am luat-o ce fac cand se termina bateria (mai am o telecomanda de rezerva, dar as vrea ca aia sa o folosesc doar in caz de necesitate).
            ce sa spun, poate sunt eu mai norocos
            am obiceiul sa imi bag cheia de la masina in buzunarul din spate de la blugi si sa las telecomanda de la masina atarnata afara iar astia micii prind de multe ori ocazia cand nu sunt atent si o butoneaza pe la spatele meu
            faza cea mai dura pe care am patit-o a fost asta: am parcat masina ca de obicei in lateralul blocului si am zis ca mai stau cu copiii afara in fata blocului. Practic masina era parcata dupa coltul blocului (distanta cam de 50-60m). Unul din prunci mi-a umblat la telecomanda si nici nu mi-am dat seama. Il vad pe un prieten ce sta in bloc cu noi cu o plasa identica cu cea de cumparaturi pe care tocmai le achizitionasem dintr-un supermarket. Venea zambind si m-a luat la misto ca ce multe cumparaturi a facut si ce grea era plasa. Si eu am fost tot acolo am zis eu si ma mir ca nu ne-am intalnit .... Etc. A mai facut inca vreo 10 min misto de mine pana cand mi-am dat seama ca era bagajul meu din masina si ca era descuiata.
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

            Comment


            • Supercar..Si eu am alarma Viper 790XV(am telecomanda ,cea albastra,exact ca in poza pusa de tine..) si merge la distanta destul de mare.Incearca sa-i schimbi bateria..Nu are cum sa nu mearga la 50m prin ceva ziduri.Imposibil.Pe mine m-a costat 15 mil ca am pus si pornirea motorului din telecomanda.
              Cumpar volan de Duster

              Comment


              • Eu vreau sa-mi pun o alarma simpla, fara pager, doar cu senzor de soc si deschidere portbagaj din telecomanda. Ce ziceti de MAAT 675 EXTREME 2 ??
                sigpic
                The MVP

                Comment


                • Alarmele Maat sunt bune,raport pret-calitate foarte bun.

                  Comment


                  • Am eu de un an e foarte buna,simpla,ieftina cam 300 de ron.Poti sa pui si ceva accesorii cum ar fi deschiderea portbagaj,modul geamuri,senzor perimetru,chiar si pager se poate sa ii atasezi.

                    Scuze a mea e 679, da nu cred ca e diferenta mare.

                    Comment


                    • E buna treaba cu pagerul la 679 . Maine ma duc sa o monez ma hotarasc eu acolo de care pun si va anunt pretul si tot ce am mai pus !!!
                      sigpic
                      The MVP

                      Comment


                      • Are cineva idee (recunosc ca nu am citit foarte atent tot thread-ul) ce preturi au alarmele DACIA de la dealer , si/sau daca au cumva - cea cu pager - posibilitatea pornirii motorului din telecomanda. Vreau sa o montez la ei pentru ca nu pierd garantia pe parte electrica .
                        1.6 MPi Icy White

                        Comment


                        • pai daca montezi la ei una cu pager si pornire...cred ca te "usuca". numai alarma poate ajunge la ei vreo 10-12 mil.

                          Comment


                          • Salutare la toti membrii! Mi-am cumparat o alarma care se numeste Carvox CX999 cu pager si pornire ,am dat 300 ron pe ea.Cum n-am incredere in meseriasii de la service si masina fiind in garantie,as vrea sa o instalez singur insa fara sa tai fire.Am citit ca se poate lega pe UCH dar m-ar putea ajuta cineva cu explicatii mai concrete ,eventual si c u poze? Cu modulul de pornire..nu prea cred ca-l voi monta, doar restul functiilor ma intereseaza.
                            = ABS Plus 1.6 Mpi =

                            Comment


                            • pai, daca nu ai incredere in(meseriasii de la service)iar masina este in garantie cum vrei sa beneficiezi de garantie in cazul in care faci interventii la masina de unul singur eu am vazut destule interventii facute la marginea santului si dupa aia vin la service ptr reparatii

                              Comment


                              • ok,deci vreau sa mi-o montez singur pentru ca am habar de electronica(depanez cantare electronice si case de marcat),deci stiu ce inseamna interventii pe marginea santului , tocmai de aceea nu vreau sa tai cablurile.Nu am incredere in meseriasii de la service pentru ca unui prieten i-au montat senzori de parcare in service fiind in garantie si era sa-i ia foc masina de la cablurile legate de "distinsii electricieni".
                                = ABS Plus 1.6 Mpi =

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google