Ce Dimensiuni De Anvelopa Folositi Pe Jantele De 15" Inafar De Standard 185/65/15
Collapse
X
-
Banuiesc ca sunt OFF TOPIC , dar ca sa nu mai deschid alta discutie postez aici poate ma ajuta cineva (oricum se discuta despre ANVELOPE).
Am o masina cu garda cam joasa si e cam naspa cu bordurile si cu drumurile noastre si vreau sa o inalt putin (reprezentanta nu poate si mai e inca in garantie) ma gandeam sa modific diametrul rotii in acest moment am 185/65/15" , ma gandeam sa pun alte jante si anvelope 195/65/16 .Credeti ca se mai ridica putin ,si cam cu cat?
Astept parerile voastre
Leave a comment:
-
jantele nu vor ramane asa... au pregatita o sedinta de bronzare... mica...
in talon le am ca toti restul cu jante pe 16
Leave a comment:
-
Super tari jantele , ai ales niste jenti care merg f bine pe culoarea aia (le-ai trecut in talon sau pur si simplu ....)
Leave a comment:
-
205/55/16 pe atunci fara arcuri sport...
Leave a comment:
-
Imi cer scuze celui care a facut acest thread "LoganManiac" dar vreau sa adaug ceva si anume CRED CA AR FII INTERESANT SA SE PUNA SI POZE (de catre cei care au asa ceva pe masina )sa ne facem si noi o idee cum ar venii pe masina.
Numai bine!
Leave a comment:
-
Vezi ca are Bleizer la My Ride poze cu Loganu' lui incaltat cu 195/65/15.
Leave a comment:
-
vreau si eu sa-mi pun niste anvelope 195/65/15 (facute cadou de pe un golf 6) si as vrea sa stiu cum stau pe logan avand in vedere faptul ca sunt putin mai inalte, as vrea sa puna cineva care are si o poza sa vad cum se vad. multumesc!
Leave a comment:
-
am eu 195/60/15 si pana la 80km/h este cam 6-7 km eroare dar de acolo in sus creste cam cam la 10km/h si mai bine chiar
Leave a comment:
-
@logan maniac: 205/50 si 205/60 au aceeasi latime, deci 205. difera inaltimea talonului, adica 50 sau 60 % din latimea de 205. daca sunt diferente de asezare pe janta, sunt din cauza lateralului mai gros, nu de la altceva. oricum e cam lata pt o janta de 6.5J
@vdmihai: eroarea vitezometrului creste infim, e diferenta de 6mm pe diametru intre cele doua gume, poate 1km/h mai mare eroarea la 100km/h
Leave a comment:
-
190/60/r15 merg fara probleme? Si diferenta intre viteza pe ceas si actuala cat e?
Cu 185/65/r15 la mine este de 10 km.
Leave a comment:
-
mmm
Jantele mele de pe masian de tabla originale DACIA cunt de 6,5 j x15 H2 si am pus pe ele 205/60/15 dar se bomba cauciucu ceva ceva,apoi am montat 205/55/15 cu protectie de janta si sat super bine...deci care aveti 6.5 j puneti cu incredere 205.55.15 ca nu o sa aveti probleme...Originally posted by DeLuXe View Postnu pentru 205+ iti trebuie janta de 6,5j, tablele si aliajele loganului stiu 6j, merge pus, dar exista riscul dejantarii
Respect.
Leave a comment:
-
nu pentru 205+ iti trebuie janta de 6,5j, tablele si aliajele loganului stiu 6j, merge pus, dar exista riscul dejantarii
Leave a comment:

imi poti pune linkul te rog!
Leave a comment: