Ce Dimensiuni De Anvelopa Folositi Pe Jantele De 15" Inafar De Standard 185/65/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dorupopa2006
    replied
    vreau sa pun pe spate 205/55/15 iar pe fata sa las 185/65/15,se va vedea diferenta intre fata si spate la inaltime?ar atinge pe undeva?

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    205 50 r15 merge pe jante cu latimea de la 5.5 J pana la 7 J, teoretic, practic si pe jante mai late de 7 J, deci pune fara grija

Leave a comment:

• Seby963
    replied
    da daca janta are 7j

da daca janta are 7j
    Last edited by Seby963; 18 April 2012, 21:07. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    eu pe a mea de vara le am de 195-65-15.dar ma bate gandul sa imi pun de 205-50-15,ce ziceti ar merge pe jantele astea.
    Attached Files

Leave a comment:

• ionutzzz
    replied
    salutare tuturor,
    am pe jantele mele de vara 2 anvelope 185/65 si 2 anvelope 195/60, cele 185 sunt tocite si vreau ca la vara sa pun pe fata 195/55 si pe spate sa le las pe cele 195/60, credeti ca o sa se vada urat? La suspensie nu este umblat. Daca are cineva poze cu un logan incaltat cu 195/55 fara sa fie suspensia coborata rog sa posteze cateva poze
    multumesc!

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Originally posted by karlos12 View Post
    Se poate omologa 195/50/15 pe Logan ?
    dacia sustine ca se pot omologa cu costuri de pana in 300 lei. RAR ul sustine ca se pot omologa cu costuri de vreo 3000 lei

iar ca sa omologhezi aceasta dimensiune cei de RAR mi au spus ca trebuie omologat si tahograful care va avea eroare mare de la dimensiunea mica a rotilor

tot dimensiunea asta ma gandesc sa imi iau la primavara

Leave a comment:

• vladoi
    replied
    Cu 196-65-r15 o mai inalti si asa e destul de inalta mai ales pe spate e inalta si din arcuri,mare greseala,in fine fiecare pune ce vrea alte variante sun asa:195-60-r15 195-55-r16 205-55-r16 astea cu 205 merg daca ai garda la sol putin coborata mai merg si 205-50-r17 pentru cine doreste asa mari nu puneti cum ati mai vazut pe la altii sau dupa ochi riscurile sunt mari,uzura prematura a tot ce tine de directie si suspensie o franare mai proasta,trepidatii instabila in curbe mai multe,ex:nu puneti 225 -45-r 17 am vazut si asa ceva,prima problema vizibila era ca rotile din spate ating pasajele .

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    In primavara trebuie sa iau cauciucuri de vara...As vrea sa nu iau tot 185...ma gandeam la un 195/55/R15 sau R16...Ce probleme pot avea(de orice natura politie,piese,comportament,etc..).Voi le-ati omologat sau mergeti asa cu ele?

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Se poate omologa 195/50/15 pe Logan ?

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Vreau sa-mi iau si eu un logan de 1.2. Stie careva ce anvelope are in civ? Eu am pe actuala masina 195/50/15 si nu vreau sa renunt la ele.Daca 1.2 logan nu are in civ se pot omologa? daca da , exista vreun cost al acestei operatiuni?

Leave a comment:

• cosmin.serban
    replied
    salut, sunt cam nepriceput la cauciucuri. Dar imi caut o jeanta, si 4 cauciucuri. Cred ca am 185/65/14.. ma poate ajuta cineva, cu un link, etc....

sunt din brasov

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Omologare iti trebuie pt. oricare alta dimensiune decat cea/cele stock.

Leave a comment:

• logan.1.6 mpi
    replied
    se aseaza bine cu 195/60/15 dar nu iti trebuie omologare ceva de la rar..? am avut probleme cu politia

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    garda la sol mai mare cu 3.2 cm

Originally posted by B-81-VYX View Post
    Banuiesc ca sunt OFF TOPIC , dar ca sa nu mai deschid alta discutie postez aici poate ma ajuta cineva (oricum se discuta despre ANVELOPE).
    Am o masina cu garda cam joasa si e cam naspa cu bordurile si cu drumurile noastre si vreau sa o inalt putin (reprezentanta nu poate si mai e inca in garantie) ma gandeam sa modific diametrul rotii in acest moment am 185/65/15" , ma gandeam sa pun alte jante si anvelope 195/65/16 .Credeti ca se mai ridica putin ,si cam cu cat?

Astept parerile voastre
    Daca pui jante si anvelope 195/65/16 masina se va inalta cu (16 inch - 15 inch) x 25.4 mm/inch + (195 mm -185 mm) x 65% = 31.9 mm

Deci masina va avea garda la sol mai mare cu aproximativ 3.2 cm fata de cauciucuri si jante de 185/65/15
    Last edited by stolniceanulucian; 7 April 2011, 12:47.

Leave a comment:

• flavio
    replied
    B-81-VYX:Salut.Daca iti pui alte jante depinde f mult de latimea lor.eu am avut gume de 195/65/15 si pot sa iti zic ca e o imbunatatire, masina nu mai simte gropile ca in cazul gumelor de 185.Masina se v.a inalta dar nu cu mult, nu cred eu ca te dai cu masina la coasta.Sper sa te ajute parerea mea

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google