Eu inca mai am 2 Michelin-uri originale pe fata la 64000 km si sincer mi se par mai trainice decat continental Ecocontact3 de pe spate (uzura au e normal dar se poate circula inca fara pb cu ele).
Top Anvelope Vara 185/65/R15
Collapse
X
-
Originally posted by BAROSANU_MOL View Postar fi bine daca ati da exemple de cauciucuri care au tinut peste 40.000-50.000km. pe mine atat m-au tinut debica passio si tot mi s-a parut putin.
Conti ecocontact tin mult si prost. 110 000km cu ele. Pe uscat sunt decente da pe ploaieeee ...... cum o accelerezi mai tare cum pierd aderenta.sigpic
Comment
-
Multumesc mult, clara treaba, tin mai putin ca Barum, dar mai mult de 25.000 km. Depinde de sofer, cat de finut e.Originally posted by mr.K View Postar fi bine daca ati da exemple de cauciucuri care au tinut peste 40.000-50.000km. pe mine atat m-au tinut debica passio si tot mi s-a parut putin. ....
.... Am avut Passio pe alt masina acum cativa ani, m-au tinut 40k.
Ca stil de mers, fa-ti o parere, Barum cu care a venit masina m-au tinut totusi 55k, deci nu uzez gumele ca Hamilton, ca-i doar Logan nu Enzo.
Comment
-
Paladin ca si circumferinta a rotii diferenta e neglijabila(~1%). O sa ai o mica diferenta de ecartament fata/spata fata de stoc si sunt sanse sa se vada un pic cam aiurea. Se recomanda sa fie toate avelopele aceeasi dimensiune ... hotararea o iei tu.sigpic
Comment
-
scz.....si ce daca am 16 ani petrec foarte mult timp cu masina........in septembrie 2010 am cumparat un logan si anvelopele erau aproape varza.....am cumparat 2 buc anv var debia passio,in iarna le-am dat pe spata si am mers o bucata pe spate si trebuia sa fiu foarte atent..........ink nu sunt sofer dar intentionez sa fac scoala......taica-meu imi spune tot ce se intampla................. florineee
Comment
-
salutare dragi loganari am si eu o intrebare dak se poate...Mi-a propus un prieten un schimb intre jante cu cauciuc cu tot .Tipul are jenti de 225/85/17 iar eu am 185/65/15.Intrebarea este dak as putea sa le iau pe alea si dak imi afecteaza directia in vreun fel sau bucsile etc.Am vorbit cu cineva si a zis ca , caseta de directie la logan este rezistenta si ma duce cu jentile alea dar bucsile o sa le schimb la 5.ooo km tot timpul deoarece mi le va intinde.Asa ca va rog frumos dati-mi un sfat.Drumuri bune sa aveti ;)
Comment
-
225/85/17 e dimensiune de anvelopa pt. off'road.
Pe ce tip de masina sunt montate acum?Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu o face. Pur si simplu cuplul Loganului nu e destul pentru jante mari. Plus ca inaltimea flancului anvelopei iti poate cauza probleme la virare, sa nu cumva sa atinga aripa. fa o proba cu jantele puse pe masina, dar urca rampe, nu pe drum drept. Ai sa fii nemultumit zic eu, de comportamentul masinii.Originally posted by phantom View Postsalutare dragi loganari am si eu o intrebare dak se poate...Mi-a propus un prieten un schimb intre jante cu cauciuc cu tot .Tipul are jenti de 225/85/17 iar eu am 185/65/15.Intrebarea este dak as putea sa le iau pe alea si dak imi afecteaza directia in vreun fel sau bucsile etc.Am vorbit cu cineva si a zis ca , caseta de directie la logan este rezistenta si ma duce cu jentile alea dar bucsile o sa le schimb la 5.ooo km tot timpul deoarece mi le va intinde.Asa ca va rog frumos dati-mi un sfat.Drumuri bune sa aveti ;)Last edited by mr.K; 20 May 2011, 10:33.
Comment

Comment