Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SoNyKeL View Post
    dupa ce am tot studiat piata... cred ca raman la 15... ca daca imi iau pe 16 nu am bani si de jenti bune si de gume bune...
    Strange din dinti, asteapta si strange bani, chiar nu merita la MCV sa ramai pe dimensiunea stock. Ia-ti intai jantele, si dupa aia o sa vezi cum strangi bani de gume cand te uiti la ele cum stau in garaj...Daca iti iei de 15" ajungi la titlul topicului...

Comment

• Bine ca are, asta i-mi intareste convingerea ca totul e design, sa-ti pui scaune de curse in Logan nu e decat un kitch, ca nu-i masina de curse si nu o sa fie niciodata... cu respect!

Comment

• Impresiile corecte se fac live...nu din niste poze
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Adevarul ca are dreptate si Vasile.
          Am multi prieteni cu jante misto,dar crapate sau zgariate de la gropi.
          Sincer si eu mi-as pune ceva mai ca lumea,dar nu sunt inca hotarat 100%.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
            Bine ca are, asta i-mi intareste convingerea ca totul e design, sa-ti pui scaune de curse in Logan nu e decat un kitch, ca nu-i masina de curse si nu o sa fie niciodata... cu respect!
            prietene, jantele sunt la masina ca pantofii la un barbat..!! daca tu vrei sa mergi la costum si cu bascheti in picioare e treaba ta dar da' a saracie...ce frumos e cand esti cu o tipa in dreapta si ea asi suceste gatul dupa masina lu' altu(a mea de exemplu) incaltata beton.....!!!
            Attached Files

Comment

• @LAE eu am o gandire mai practica si nu pot sa dau un salariu pe un set de jante bune, i-mi plac ce-i drept si daca m-ar da banii afara din casa poate mi-as cumpara si eu. Pentru mine jantele sunt de fitze, cat despre comparatia ta jante-pantofi... mie-mi sta bine si-n curu gol si daca femeia intoarce capul, il intorc si eu . Eu va doresc drumuri netede si sa aveti Dicarbocalm la voi daca dati in vreo groapa mai mare (sa nu faceti ulcer, doamne fereste), am prieteni cu jante roluite si stiu simptomele...
              Last edited by vasile78; 27 July 2009, 15:53.

Comment

• mercy mult, trebuie doar sa circuli cu atentie pe unde nu cunosti drumul si e ok! cu roluitul stiu cum e, am un prieten cu un Focus si a luat o pereche de jante Mack pe 17'' si a crezut ca la 14mil o sa-l tina forever, teapa ...!! deja sunt duse la indreptat si vopsit....cat dai atat primesti si asta in caz fericit ca se poate si mai rau....

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                  Bine ca are, asta i-mi intareste convingerea ca totul e design, sa-ti pui scaune de curse in Logan nu e decat un kitch, ca nu-i masina de curse si nu o sa fie niciodata... cu respect!
                  ba e de curse.
                  vezi competitia Logan CUP.

Comment

• @CataFOF si Dacia 1310 era de curse da se intreceau intre ele, daca te duci cu o trotineta la curse asta nu inseamna ca aia e trotineta de curse.. asta e...toata ziua am fost off topic!

Comment

• Bine ca nemtii fac curse in dracii aia mari cu masini romanesti, bine ca francezii la fel...

Kitsch este faptul ca am cheltuit aproape 1000e pe niste scaune si inca 2000e pana acum pe roti (jante + 2 seturi de anvelope). Kitsch este suma... Ca restul face diferenta intre o calatorie sfarsita cu bine si una nefericita...

Ca tot zici ca se intrec intre ele: ce-ar fi sa nu mai aibe scaune si roll-cage, ca zice Vasile din Romania ca sunt kitsch pe Logan. Sa moara pilotii ca sobolanii...

Ai niste pareri penibile colega. Pastreaza-ti-le pentru kilometrul de dungi cromate, pentru codita de rechin si pentru siglele cromate tip RS, M3, BadBoy, Sexy etc.

Si asa cum spunea si Darkside, sau asa cum poate confirma Seba (care a condus lalimita cazanul meu) parerile despre o janta, o anvelopa, un scaun se fac numai testand. Ori tu vii aici cu niste ganduri de om de 50 ani (iti arat eu o Dacia 1300 acum, care scoate untul din BMW-uri de generatie noua, vrei? Participa frecvent la viteza in coasta... Ai auzit de Nicu Grigoras si Dacia lui Sport de peste 200CP? Se dadea pe timpuri la Raliuri, Viteza in Coasta si Circuit printre Audi-uri, PEUGEOT-URI SI ALTE VEDETE ALE VREMII. Guess what! Avea jante de aliaj.)

La masini si fotbal toti ne pricepem. Numai ca unii isi dau cu stangu'n dreptul, iar altii merg pe munte cu piciorul pe ambreiaj ... Dar ne dam cu parerea, ca deh, e greu sa citesti carti pentru a te documenta...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @Dsign sa stii ca masina mea e cea mai stock posibila, nu am nici un fel de crom sau sigla in plus pe ea si nu am idei de om batran, mi-am spus doar parerea. Baga tu mii de euroi in jante, scaune si ce mai ai tu pe acolo, in speranta ca o sa faci logan-ul masina de curse... Eu cu banii cheltuiti pe vise prefer sa-mi iau o masina totusi, care chiar stock fiind alearga si sta pe sosea (nu mai vorbesc de siguranta) mult mai bine ca un Logan tiganit cu mii de euro. Eu nu mi-am luat masina pentru curse si daca jantele sunt pentru asa ceva atunci consider ca jantele de aliaj sunt doar de fitze! Va salut!
                        P.S. Mai bine aveai un A/C pe masina aia decat atatea vrajeli, ma duc sa citesc o carte despre jenti!
                        Last edited by vasile78; 27 July 2009, 18:24.

Comment

• da frate, o Astra coupe stoc cu jante pe 18' si poate sa aiba si 1,4 litri motorul...

Comment

• gusturile nu se discuta...tu vrei comfort..dupa cum vad , iar el vrea performanta.
                            dute si ia`ti o strainaza si pe urma sa te miri ca trece loganu pe langa tine avand acceleratia prin tabla ( asta sa inteles din textul tau)

Comment

• un vis de viitor...cu jante de fitze....naspa oricum...!!
                              Attached Files

Comment

• @LAE asta da masina, jantele de aliaj sunt ceva natural pentru masina asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google